RANJAVANJE MLADIĆA U KRAGUJEVCU: Pucali im u noge radi opomene
Foto: Nebojša Mandić

Krvavi obračun

RANJAVANJE MLADIĆA U KRAGUJEVCU: Pucali im u noge radi opomene

Crna Hronika -
Sa fantomkama na glavama istrčali su iz vozila i zapucali u ovu trojicu. S obzirom na to da su im svima nišanili u noge, izgleda da nisu želeli da ih ubiju, već samo da im upute opomenu

KRAGUJEVAC - U žestokoj pucnjavi u četvrtak tri sata posle ponoći, u Ulici kneza Mihaila u centru Kragujevca, dvojica mladića teže su ranjena, a jedan je zadobio lakše povrede.Svi su upucani u noge i niko od njih nije životno ugrožen. Policija traga za napadačima na trojicu momaka čiji se identitet ne otkriva u interesu istrage.Znali gde nišanePoprište oružanog okršaja bila je jedna od najprometnijih kragujevačkih saobraćajnica kod glavne zelene pijace u gradu, ali pošto se incident dogodio u gluvo doba, nije bilo očevidaca.

- Nema sumnje da je reč o obračunu pripadnika suprotstavljenih kriminalnih grupa u gradu. Ranjeni mladići, od kojih su dvojica dvadesetdevetogodišnjaci, a jedan ima 27 godina, rade kao članovi obezbeđenja u gradskim klubovima i odranije su poznati policiji po umešanosti u pojedina krivična dela. Napadači su pratili njihovo kretanje i u jednom trenutku stigli su automobilom do svojih meta - kaže Kurirov izvor iz istrage i dodaje:Ne sarađuju s policijom- Sa fantomkama na glavama istrčali su iz vozila i zapucali u ovu trojicu. S obzirom na to da su im svima nišanili u noge, izgleda da nisu želeli da ih ubiju, već samo da im upute opomenu.Utvrđeno je da je pucano iz nekoliko oružja.- Na mestu pucnjave pronađene su čaure od metaka različitih kalibara - otkriva naš sagovornik. Saznajemo da napadnuti momci ne žele da sarađuju s policijom. Postoji sumnja da oni znaju ko je pucao na njih, ali to ne žele da otkriju.U Kliničkom centru saznajemo da su dvojica mladića zadobila prostrelne rane - jedan u potkolenicu, a drugi u natkolenicu, dok je trećeg metak samo okrznuo.(B. V.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track