AKCIJA U POŽAREVCU: Pljačkaš menjačnice uhapšen u bolnici!
Foto: Zoran

Policija uhvatila jednog razbojnika, saučesnik još u bekstvu

AKCIJA U POŽAREVCU: Pljačkaš menjačnice uhapšen u bolnici!

Crna Hronika -
Dvojica napadača sa „kalašnjikovima“ upali u menjačnicu, ali je vlasnik Goran Stepić uspeo da se odbrani i rani jednog od njih

POŽAREVAC - Hrvatski državljanin Z. S. (32) uhapšen je zbog sumnje da je sa zasad neidentifikovanim saučesnikom pokušao da opljačka menjačnicu „Tri oks“ u Požarevcu. Njega je, u pokušaju da se odbrani, iz pištolja ranio vlasnik menjačnice Goran Stepić.

- Pljačkaši su u četvrtak oko 11.50 „ovnom“ razvalili vrata menjačnice. Potom su pucali iz automatskih pušaka preteći radnicima. Nasrnuli su na vlasnika menjačnice, koga su nekoliko puta udarili, zahtevajući da im preda novac. Stepić je uspeo da se odbrani i spreči razbojnike da ga opljačkaju. U tom okršaju jedan od pljačkaša je ranjen - kaže izvor Kurira iz istrage.Zapalili kombiDvojica naoružanih napadača potom su istrčala iz menjačnice i pobegla kombijem beogradskih registracija, koji je bio parkiran nedaleko. Nedugo potom su zapalili kombi i nestali.- Tragajući za osumnjičenima, policija je otkrila da se ranjeni razbojnik javio u smederevsku bolnicu, gde mu je ukazana pomoć. On je potom prevezen u beogradski Urgentni centar. Za njegovim saučesnikom se i dalje traga - kaže naš sagovornik.Majka vlasnika menjačnice, koju smo zatekli u selu Živica, u šoku je zbog napada koji je doživeo njen sin.- Još uvek ne možemo da poverujemo šta nas je zadesilo. Veoma smo uplašeni. Kada sam ugledala policiju, setila sam se kako je moj muž nastradao pre devet godina. Uplašila sam se da se i mom Goranu nije dogodilo isto - rekla je za Kurir Verica Stepić.Godinama u posluNjen rođak navodi da se Stepići menjačkim poslovima bave godinama.- Bio sam u Požarevcu kada se to dogodilo. Scena je zaista bila strašna, srećom niko nije nastradao - rekao je rođak Stepića.(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track