OPET PORODIČNO NASILJE U MARTONOŠU: Pretio supruzi ubistvom ako se ne vrati
Foto: Saša Urošev

Nove nemile scene

OPET PORODIČNO NASILJE U MARTONOŠU: Pretio supruzi ubistvom ako se ne vrati

Crna Hronika -
I.F. (58) iz Martonoša, policija uhapsila jer je pretio supruzi R.F. (52) da će je ubiti jer ga je napustila

KANJIŽA - U Martonošu, selu nadomak Kanjiže, koje se još nije oporavilo od krvavog masakra koji je 17. maja počinio šestostruki ubica Rade Šefer, nove nemile scene.

Policija je u sredu uhapsila I.F. (58) iz Martonoša i odredila mu zadržavanje jer je supruzi R.F. (52) pretio da će je ubiti. On se tereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici:­

- R.F. nije više mogla da podnese maltretiranja supruga, pa ga je napustila i otišla kod prijateljice.Revoltiran njenim postupkom, osumničeni je pretio ženi da će je ubiti, ako mu se ne vrati i odluči da se od njega razvede. Ona je pozvala policiju i prijavila nasilnika­ potvrdio je Kuriru izvor blizak istrazi.

U nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti nam je rečeno da su, nakon stravičnog zločina u Martonošu i Oromu, organi krivičnog gonjenja zauzeli rigorozan stav prema počiniocima krivičnog dela nasilje u porodici, a sve sa ciljem da se izbegnu fatalni ishodi bračnih i vanbračnih razmirica.

Seriju nasrtaja na supruge i bivše supruge u Martonošu, 8. maja je otvorio penzionisani policajac Miroslav V. (44). On je bivšu nevenčanu suprugu J. Š. (47) iz Martonoša, pokušao da pregazi automobilom. Drama se dogodila na periferiji sela , u ubogoj neasfalitiranoj ulici, nedaleko od kuće nesrećne žene. Njih dvoje su 20 godina živeli u vanbračnoj vezi, a razišli se juna prošle godine.

(S.U.)

Hvatao za vrat nevenčanu ženu

I.N. (40) iz Sente, policija je odredila zadržavanje jer je u sredu nasrnuo na nevenčanu ženu.Osumnjičeni je tokom žučne svađe uhvatio nevenčanu ženu za vrat i isterao je iz kuće. On setereti da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track