STRAVIČNO: Otac četvoro dece poginuo na motoru
Foto: Čitalac Kurira

Krenuo u Šabac s bajkerima i stradao

STRAVIČNO: Otac četvoro dece poginuo na motoru

Crna Hronika -
Motociklista Bobica Ilić (36) iz sela Živice kod Požarevca udario u autobus pun učenika iz Vranja

POŽAREVAC - Bobica Ilić (36), pekar iz sela Živice kod Požarevca, otac četvoro dece, poginuo je u subotu na auto-putu kod Kolara, kad se motorom zakucao u autobus koji je prevozio decu! Ilić je iza sebe ostavio suprugu, tri sina i ćerku. Najstariji sin ima 15 godina, a najmlađi 18 meseci.Pozlilo mu u vožnji?Kako saznajemo, Bobica je krenuo u Šabac s prijateljima bajkerima.- Išlo je njih nekoliko auto-putem u koloni, Bobica je bio drugi. Na tom delu obavljaju se radovi, pa se saobraćaj odvijao naizmenično u oba smera. Momci koji su bili iza njega kažu da je njegov motor odjednom skrenuo i udario direktno u autobus. Bobica se ranije žalio na visok pritisak, ko zna, možda mu je pozlilo - kaže komšija porodice Ilić. On dodaje da je Ilić bio izuzetno vredan i pošten čovek. U Požarevcu je držao nekoliko pekara.- Njegov deda je godinama radio u Nemačkoj, pa je po povratku u rodno selo kupio mlin. Bobičin otac mu je neko vreme pomagao, međutim, i on je mlad preminuo, od srca - kaže komšija. Prema njegovim rečima, Bobica je nakon očeve smrti radio s dedom i ubrzo razradio posao s pecivom.- Bobica je bio jedan od najpoznatijih požarevačkih pekara, razradio je posao do perfekcije, imao je mnogo radnika. Prema njima je bio strog, ali s platom nikad nije kasnio - ispričao nam je komšija i dodao da su ga radnici uvek hvalili.Obožavao motoreJedan od Ilićevih prijatelja rekao nam je da je bio veliki zaljubljenik u motocikle.- Obožavao je motore i uvek je koristio priliku da vozi. Bio je dobar čovek i drug, a da tragedija bude veća, pre dvadesetak dana krstio je najmlađeg sina - potreseno nam je rekao prijatelj.U domu porodice Ilić juče nisu imali snage da govore o tragediji.- Nemojte, molim vas - bilo je sve što nam je rekla žena koja nas je sačekala u dvorištu.Fejsbuk profili Požarevljana juče su bili prepuni poruka kojima su poznanici i prijatelji nastradalog Ilića izjavljivali žaljenje zbog pogibije druga.

Zla kob porodice IlićDEDA OSTAO BEZ SINA I UNUKAKomšije porodice Ilić kažu da Bobičinog dedu prati loša sreća.- Otkako je počeo da radi s mlinom, nastradalo mu je troje radnika, među njima i sin koji je umro pre dvadeset godina. Dok su radili ploču na pekari u Živici, radnik koji je dizao armaturu zakačio je kabl i struja ga je ubila na mestu. Sad je ostao i bez unuka - kaže komšija.

RekonstrukcijaPODLETEO POD AUTOBUSIlić motorom naleteo na autobus koji je prevozio decu iz VranjaPreticao kolonu na delu puta na kojem se odvijaju radoviPoginuo na licu mestaTeško povređen vozač autobusa, a lakše dvoje dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track