BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U MAĐARSKOJ: U kombiju po vrućini vozio 37 Sirijaca
Foto: Vikimedia

Policija ga jurila po kukuruzu

BEOGRAĐANIN UHAPŠEN U MAĐARSKOJ: U kombiju po vrućini vozio 37 Sirijaca

Crna Hronika -
Državljanin Srbije zaustavljen je u trenutku dok se raspravljao sa imigrantima koji su se žalili da im je muka u vozilu, ali ih je vozač ignorisao, a iz utrobe metalnog kombija spasla ih je mađarska policija

SUBOTICA - Mađarska policija uhapsila je još jednog krijumčara migranata iz Srbije, ovoga puta iz Beograda, a prevozio je 37 državljan Sirije.

Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, juče oko 5 časova i deset minuta policijska patrola je pokušala da zaustavi "pežo bokser" u okolini Reskea, naselja u blizini granice sa Srbijom.

Vozač je, nakon što je video policiju, pobegao u obližnju njivu s kukuruzima, ali je uhapšena stotinu metara dalje. Policija navodi da je ovaj 45-ogodišnji državljanin Srbije u vozilu prevozio 37 državljana Sirije, uključujući i 13-oro dece, koji su se žalili da im je muka u vozilu, ali je ih vozač ignorisao, da bi ih iz vozila oslobodila policija.

Beograđaninu je određen pritvor i protiv njega je podneta prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo trgovina ljudima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track