ITALIJANI DONELI ODLUKU: Brano Mićunović skinut s poternice interpola, ukinuto rešenje o pritvoru
Foto: Aleksandar Jovanović

Sud u Bariju

ITALIJANI DONELI ODLUKU: Brano Mićunović skinut s poternice interpola, ukinuto rešenje o pritvoru

Crna Hronika -
Advokati crnogorskog biznismena su rekli da očekuju da će proces koji se u Italiji vodi protiv Mićunovića zbog šverca cigareta biti završen oslobađajućom presudom s obzirom na to da u spisima predmeta, kako ističu, nema ničeg što bi njihovog branjenika moglo dovesti u vezu sa tim krivičnim delom

PODGORICA - Crnogorski biznismen Brano Mićunović skinut je sa poternice Interpola, a sud u Bariju ukinuo je rešenje o određivanju pritvora, potvrdili su njegovi advokati Danilo Mićović i Antonio Zeka.

Mićović i Zeka su za podgoričke Dnevne novine rekli da očekuju da će proces koji se u Italiji vodi protiv Mićunovića zbog šverca cigareta biti završen oslobađajućom presudom s obzirom na to da u spisima predmeta, kako ističu, nema ničeg što bi njihovog branjenika moglo dovesti u vezu sa tim krivičnim delom.

Oni su objasnili da skidanje Mićunovića sa Interpolove poternice praktično proizlazi iz odluke suda o ukidanju pritvora. Ističu da su zadovoljni odlukom suda u Bariju koji, kako kažu, nije podlegao pritiscima pojedinih crnogorskih medija koji godinama spinuju javnost protiv Mićunovića.

"Svi smo svedoci sa koliko se zlonamernosti od dela crnogorskih glasila prati sve što ima veze sa Mićunovićem, posebno proces u Bariju. Verujemo da će sud doneti oslobađajuću presudu", rekli su Mićović i Zeka.

Ističu da im nije namera da prejudiciraju odluke suda, već samo iznose činjenice na osnovu onoga što postoji u spisima predmeta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track