POSLEDICE UDESA: Lazarevčanka se još nalazi u komi!

Kolima udarili u banderu

POSLEDICE UDESA: Lazarevčanka se još nalazi u komi!

Crna Hronika -
Njena sestra Jovana kaže za Kurir da lekari ne žele da daju prognozu, ali da se porodica i njen verenik Nemanja Radovanović (24) nadaju najboljem

LAZAREVAC - Suzana Marjanović (23) iz Lazarevca, koja je teško povređena u sudaru koji se dogodio u petak ujutro na periferiji grada, još uvek se nalazi u komi.Njena sestra Jovana kaže za Kurir da lekari ne žele da daju prognozu, ali da se porodica i njen verenik Nemanja Radovanović (24) nadaju najboljem.

- Mama je stalno u Urgentnom centru. Lekari kažu da je u ovom trenutku za njen oporavak najbolje da je drže u komi sve dok se organizam sam ne izbori s povredama. Svi se nadamo da će uskoro progledati - kaže sestra devojke koja je u petak teško povređena kad je njen verenik, u pokušaju da izbegne direktan sudar,“golfom“ sleteo s puta i udario u banderu.Jovana kaže da je njena sestra početkom godine upoznala Nemanju i da se njih dvoje od tada nisu razdvajali. Ljubav su pre nekoliko meseci krunisali veridbom.- Oni se mnogo vole. Ne mogu da žive jedno bez drugog. Venčanje su zakazali za 28. maj, a pre nekoliko dana pronašli su i restoran gde će biti organizovana svadba. Trebalo je još samo da uplate kaparu - rekla nam je sestra teško povređene devojke.(G. Đ.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja