NOVI SAD: Nožem upao u privatnu ordinaciju!
Foto: Profimedia

Uhapšen u akciji Čistač

NOVI SAD: Nožem upao u privatnu ordinaciju!

Crna Hronika -
Predrag R. (26), uhapšen je večeras na novosadskom Novom naselju, u zajedničkoj akciji kriminalističke policije i žandarmerije „Čistač“, neposredno posle razbojništva u privatnoj ordinaciji u Ulici Radivoja Raše Radujkova.

"Predrag je upao u ordinaciju naoružan nožem i preteći zaposlenoj tražio novac. Ženi je stavio nož pod grkljann i primorao je da mu preda novac. Sa plenom je pobegao, a odlazeći odatle, poneo je i kameru za video nadzor. Ubrzo posle toga je uhapšen", kaže izvor Kurira.

Kako nezvanično saznajemo, Predrag je danas popodne došao u ovu ordinaciju, raspitujući se o navodnom pregledu, zakazavši pregled. Dok je medecinska sestra upisivala podatke, on je osmatrao prostor, zaposlene, kao i koliko pacijenata obično bude.

"Kada je zakazao pregleda izašao je mirno iz privatne ordinacije. Međutim, nije se udaljavao od ordinacije i čekao je samo pogodan trenutak. Kada je procenio da je povoljan trenutak, ušao je unutra i preteći nožem oteo novac", dodaje naš izvor.

Inače, prema našim saznanjima, Predrag se sumnjiči za još desetak razbojništva u Novom Sadu. Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nekoliko sati pre toga, takođe u akciji „Čistač“, uhapšen je bračni par, koji se sumnjiči za pokušaj razbojništva. Supružnici Dejan Z. (43) i Vesna Z. (42), danas oko 13 časova su ušli u prodavnicu na Trgu Republike i preteći tražili pazar. -Radnica im se usprotivila, ali je izgrednik udario pesnicom po glavi.

Prodavačica je posle toga počela da vrišti, a novosadski supružnici su pobegli - saznajemo od izvora.Bračni par je ubrzo pronađen i protiv njih će, kako saznajemo, biti podneta prijava u redovnom postupku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track