Priveden đak zbog napada nožem
Foto: Damir Dervišagić

Priveden đak zbog napada nožem

Crna Hronika -
Mladić je prema prvim informacijama napadnut nožem i njemu je probijena plućna maramica

BEOGRAD - Mladić A.B. (18) oko 10 sati napadnut je i izboden nožem u tuči grupe srednjoškolaca u Zemunskom naselju Pregrevica kod broja 213.

Do ubadanja mladića došlo je za vreme tuče u saobraćajno-tehničkoj školi u Zemunu, kada je učenik ove škole nožem u leđa ubo bivšeg učenika.Mladić je zadobio ubodnu ranu ispod leve plećke, imao je probušenu plućnu maramicu zbog cega je otežano disao i posekotinu leve šake, rekla je portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

Povređeni mladić je prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra

Incident se desio izvan područja škole, rekao je načelnik Republičke prosvetne inspekcije Velimir Tmušić.

Nasilni učenik, koji je inače punoletan, danas nije bio u školi, rekao je Tmušić i naveo da se incident dogodio u naselju "Kod baraka", nedaleko od školske zgrade.

Povređeni mladić je bivši đak ove škole, rekao je Tmušić i naveo da je nasilnik "prebačen" u ovu školu iz beogradske Mašinske škole.

Pošto su u pitanju punoletne osobe, slučaj je preuzela policija, a škola će protiv svog đaka preduzeti i vaspitno disciplinske mere, rekao je Tmušić.

Priveden osumnjičeni srednjoškolac za napad nožem Policija je privela učenika zemunske Saobraćajno-tehničke škole koji je osumnjičen da je nožem povredio bivšeg đaka te obrazovne ustanove, rečeno je u Ministarstvu unturašnjih poslova.

Osumnjicenog učenika su priveli pripadnici zemunske policije, naveli su u MUP-u.

Incident se dogodio u naselju "Kod baraka", nedaleko od školske zgrade, a povređeni je zadobio ubodnu ranu ispod leve plećke, imao je probušenu plućnu maramicu i posekotinu leve šake.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track