UMALO TRAGEDIJA U BUJANOVCU: Otac i ćerka kitili jelku, pa pali sa terase
Foto: Profimedia

Zadobili teške povrede

UMALO TRAGEDIJA U BUJANOVCU: Otac i ćerka kitili jelku, pa pali sa terase

Crna Hronika -
BUJANOVAC - Porodična tragedija dogodila se u Bujanovcu kada su otac I ćerka nameštajući novogodišnju jelku i ukrasne lampe pali sa terase.

Zbog sređivanja novogodišnje jelke i ukrasnih lampi, u utorak oko 18:35 u Bujanovcu došlo je do nesreće, kada su devojčica E.R. (14) i njen otac pali sa terase i zadobili teške telesne povrede.

Policijska uprava Vranje potvrdila je da su njih dvoje pali sa prvog sprata porodične kuće.

Sa teškim povredama devojčica i njen otac su zbrinuti u Zdravstvenom centru Vranje, potvrdila je Beba Kanački, portparol ZC Vranje.

- Devojčica je zbrinuta na Prijemno trijažnom odeljenju. Zadobila je potres mozga i prelom desne butne kosti. Bila je na hirurgiji i u teškom stanju transportovana za Klinički centar Niš na Odeljenje dečije hirurgije. Otac je zadobio prelom leve podlaktice i levog skočnog zgloba. On je sve vreme bio jako uznemiren zbog povrede deteta - kaže Kanački.

Uplašeni otac kako se saznaje ponavljao je kako je sređivanje i kićenje jelke pred novogodišnje praznike moglo da bude pogubno za njega i njegovu četrnaestogodišnju ćerku. Tragedija se dogodila u jednoj od romskih mahala u Bujanovcu.

(T. Stamenković)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track