SAČEKUŠA KOD POŽAREVCA: Ubijen ispred očeve kuće!
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

Pogođen u srce

SAČEKUŠA KOD POŽAREVCA: Ubijen ispred očeve kuće!

Crna Hronika -
Nepoznati počinioci usmrtili Darka Petrovića (35) hicima iz lovačke puške

POŽAREVAC - Darko Petrović (35) ubijen je u noći između subote i nedelje u selu Prugovo kod Požarevca kada je na njega iz vatrenog oružja pucao zasad nepoznati napadač. Kako saznajemo, incident se dogodio oko ponoći na stepeništu ispred ulaza u kuću Darkovog oca.

- Prema prvim informacijama iz istrage, Darko je izašao iz očeve kuće i dok je bio na stepeništu ka njemu su ispaljena dva hica iz lovačke puške. On je pogođen u predelu srca i u rame i preminuo je na licu mesta od zadobijenih povreda - kaže izvor za Kurir.

Nezvanično, Darko je kobne noći sa trudnom suprugom Draganom bio kod njegovog oca na večeri, a kada su krenuli ka svojoj kući, koja se nalazi pored očeve, na njega je pucala osoba koja ga je čekala sakrivena u mraku u dvorištu.

- Policija intenzivno traga za napadačem. Za zločin je osumnjičeno nekoliko osoba, između ostalog i muškarac koji je odslužio petnaestogodišnju kaznu zatvora zbog ubistva. Očekuje se da policiji pomognu i snimci sa sigurnosne kamere koja se nalazi na Darkovoj kući - ispričao je naš izvor.

Prema rečima pojedinih meštana, Darko je odranije poznat policiji i navodno je bio u zatvoru zbog razbojništva.

- Pričaju da je počinio više krivičnih dela. Koliko ja znam, on je nezaposlen i ne znam tačno čime se bavio, a njegova supruga Dragana radi. Darkovi brat i sestra rade u Austriji. On ima sina iz prvog braka, a Dragana treba da se porodi za mesec dana - rekao je jedan od komšija koji je želeo da ostane anoniman.

(A. S. B. - N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track