KOBNA LJUBOMORA: Ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu pred taštom
Foto: Facebook Ps

Porodična svađa pretvorila se u krvavu tragediju

KOBNA LJUBOMORA: Ubio suprugu, pa pucao sebi u glavu pred taštom

Crna Hronika -
Suad Malićević (39) posle svađe ispalio dva hica u Selmu Malićević (34), pa pokušao da izvrši samoubistvo. Lekari se u Beogradu bore za njegov život

NOVI PAZAR - Suad Malićević (39) ubio je hicima iz pištolja svoju suprugu Selmu Malićević (34), a potom pucao sebi u glavu.

Nesrećna žena podlegla je povredama na licu mesta, dok je Suad s teškim povredama prevezen u novopazarsku bolnicu.

Pretpostavlja se da su motivi porodičnog ubistva česte svađe i ljubomora.Zločin se dogodio juče oko 15.30 sati u kući Selmine majke u Sarajevskoj ulici.

- Selma je nedavno napustila muža i došla da živi kod majke. Suad je juče došao, a pretpostavlja se da su se supružnici posvađali. Napadač je u jednom trenutku izvadio pištolj i ispalio dva hica u Selmu. Da tragedija bude veća, ona je ubijena pred očima svoje majke! Kad je video šta je uradio, Suad je pokušao da se ubije - kaže izvor Kurira iz istrage.Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policija.

- Za nesrećnu ženu spasa nije bilo. Njen suprug je davao znake života, prebačen je u bolnicu, a zbog ozbiljnosti povreda prevezen je u Klinički centar Srbije u Beogradu - kaže naš sagovornik.Prema rečima komšija, Selma i Suad imaju četvoro dece.

- Tog čoveka niko od nas ne poznaje, nije iz Novog Pazara. Znam da ga je Selma napustila i s decom došla da živi kod majke.

Neposredno pre zločina, s pištoljem u rukama, došao je u kuću Selmine majke, bio je uznemiren. Čuli smo viku, dugo su se svađali. Selma je uspela da ga smiri i nagovori ga da joj preda pištolj. Međutim, ponovo je izbila svađa, on joj je oteo oružje i ubio je - pričaju potresene komšije.

Supružnici Selma i Suad Malićević bili su u braku više od 15 godina.(A. N. - N. G.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track