UBIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE: Ćerka (15) gledala kako joj otac ubija majku!

Sahranjena Selma Čaprić Malićević

UBIO ŽENU ZBOG LJUBOMORE: Ćerka (15) gledala kako joj otac ubija majku!

Crna Hronika -
U Selmu Čaprić Malićević (35) muž Suad Malićević (40) ispalio dva hica pred petnaestogodišnjom ćerkom. Tragedija mogla da se spreči jer je devojčica pozvala policiju, ali joj nisu odmah poverovali

NOVI PAZAR - Selma Čaprić Malićević (35), koju je muž Suad Malićević (40) ubio sa dva hica iz pištolja u Novom Pazaru, u kući njene majke u Sarajevskoj ulici, sahranjena je juče na novopazarskom Velikom groblju.Selma je od supruga trpela česte izlive ljubomore i pretnje da će je, ukoliko ga napusti, ubiti. Govorio joj je da je ona njegov život, te da bez nje njegov život nema smisla, otkriva za Kurir jedna od najboljih Selminih drugarica. Selma je pre nedelju dana skupila hrabrost i snage i čvrsto odlučila da prekine torturu. Iskoristila je Suadovo odsustvo i s decom pobegla kod majke.

- Kad je Suad došao s puta, bilo mu je jasno da je Selma odlučila da prekine brak dug šesnaest godina. Telefonom je zvao najstariju ćerku i ona mu je potvrdila da je majka ovog puta donela čvrstu odluku i da mu se neće vratiti - priča drugarica.

Mesto tragedije... Komšiluk u šoku
Mesto tragedije... Komšiluk u šoku

Ćerka u šoku

Njihova petnaestogodišnja ćerka, najstarija od njih tri, bila je svedok ubistva majke i pokušaja samoubistva oca.- Devojčica je od tada u šoku. Suad je ušao u kuću naoružan i tražio da razgovara sa Selmom. Bio je uznemiren i histeričan. Nekako su ga smirile i oduzele mu pištolj. Ubedio ih je da je to igračka i da mu je cilj da se Selma uplaši kako bi mu se vratila - priča naša sagovornica i dodaje da su Selma i Suad otišli u sobu zajedno s najstarijom ćerkom, koja je pogledom upozoravala majku da je pištolj napunjen jer je videla oca ispred kuće kad je ubacivao metke.- Devojčica je izašla iz sobe i pozvala policiju. Čuli su da je dete i postavljali su joj brojna pitanja jer je procedura takva. Kad su shvatili da je situacija ozbiljna, poslali su patrolu, a za njima i ambulantna vozila. Vratila se u sobu i pištolj je tada bio uperen u njenu majku. Otac je ispalio dva hica, a zatim je pucao i u sebe - priča kroz suze Selmina dugogodišnja prijateljica.Selmu je u večiti spokoj ispratilo više stotina rođaka, komšija i prijatelja.Trpela torturu- Samo najbliži su znali kroz šta prolazi u braku sa Suadom. Za njega se udala sa 15 godina i prvog dana su počeli problemi. Bila je prelepa i to je bio jedini razlog za veliku ljubomoru. Od supruga je često trpela psihičko maltretiranje, ali je bila jaka i hrabra. Niko na njoj nije mogao da vidi da ima problema. Vešto je sve prikrivala, pokušavala je na razne načine da svoj brak učini kvalitetnijim i da ćerke ne rastu bez jednog roditelja - priča drugarica.Kuriru juče nije potvrđena informacija o Suadovom zdravstvenom stanju.

UzornaŽENA, MAJKA, DOMAĆICASelmini prijatelji pričaju da je Selma bila „anđeo, uzorna majka, poštena supruga i dobra domaćica“. Kažu, njena mana bila je njena lepota, koja je ljubomornog supruga terala na posesivnost i strah da će otići od njega. Dodaju da je Selma dete iz grada, iz ugledne porodice Čaprić, koja je za primer. Selma je sa suprugom imala tri devojčice od petnaest, deset i pet godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track