UDARILO GA 25.000 VOLTI: Teško povređeni tinejdžer (17) prebačen iz Niša u Beograd
Foto: M.M.

Hteo da pravi selfi na vagonu

UDARILO GA 25.000 VOLTI: Teško povređeni tinejdžer (17) prebačen iz Niša u Beograd

Crna Hronika -

NIŠ - Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović rekao je danas da je sedamnaestogodišnji mladić, koji je u četvrtak teško povređen, prebačen danas oko podneva sa Dečije hirurgije Kliničkog centra u Nišu u Beograd.

Radovanovića je rekao da maloletni I. P, koga je na niškoj Železničkoj stanici udarila struja, ima teške povrede, ali u je u svesnom i stabilnom stanju prebačen na Institut za majku i dete na lečenje u Beogradu.

Radovanović je dodao da je mladić prebačen na Institut za majku i dete u pratnji anesteziologa i anestetičara sa Dečije hirurgije. I. P. zadobio je teške opekotine pošto se juče oko 17 časova popeo na teretni vagon iznad kojeg se nalazio provodnik sa strujom od 25.000 volti.

Mladić je došao na Železničku stanicu s još jednim drugom, a na vagon se popeo kako bi se slikao. Strujni luk koji je u tom trenutku nastao naneo mu je opekotine trećeg stepena od glave do natkolenice.

U Javnom preduzeću Železnica Srbije istakli su povodom ovog nesrećnog slučaja da je Železnička stanica propisno obezbedjena i sa vidljivim upozorenjima da je kretanje oko vagona opasno i zabranjeno.

KOBNI SELFI: Dečaka (17) udarilo 25.000 volti, hteo da se slika na vagonu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track