ŠOKANTNO OTKRIĆE: Jelenin ubica nađen obešen?

Svirep zločin u Borči

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Jelenin ubica nađen obešen?

Crna Hronika -

Policija istražuje da li je pevačici presudio bivši robijaš iz Borče koji je samo dan nakon najave hapšenja izvršio samoubistvo vešanjem

Kriminalac iz Borče, čiji identitet policija nije saopštila, pronađen je obešen u svojoj kući, a inspektori proveravaju da li je on eventualno povezan sa svirepim ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, saznaje Kurir.

Indikativno je da je njegovo telo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno da će ubica biti uskoro uhapšen.

Prema saznanjima našeg lista, čovek koji je pronađen mrtav u Borči imao je podebeo kriminalni dosije, a svojevremeno je bio i u zatvoru. Takođe, prema saznanjima Kurira, meštani su potvrdili da u vreme ubistva zvezde „Granda“ on nije izlazio iz kuće i da im je to odmah bilo sumnjivo.Poznat policiji- Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kad su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti rešen ubrzo. U pitanju je kriminalac, odranije dobro poznat policiji. Istražujemo da li je on eventualno imao neke veze sa ubistvom ove pevačice - priča sagovornik Kurira blizak istrazi.Policija traga i za bivšim robijašem koji je pre petnaestak godina ubio staricu u Borči na sličan način na koji je stradala Jelena Krsmanović Marjanović.- U pitanju je bivši osuđenik iz Borče koji je jednu baku usmrtio motkom u njenoj jednospratnoj kući blizu mesta na kojem je i Jelena pronađena. On je uhapšen i osuđen, a posle odležane kazne pre tri godine je pušten iz zatvora. Zasad jedino njega možemo eventualno da dovedemo u vezu samo po načinu izvršenja zločina, ali on nije osumnjičen - kaže sagovornik Kurira, koji nije želeo da otkrije identitet bivšeg robijaša.Tok istragePevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je u subotu 2. aprila, nakon što je otišla na trčanje nasipom, gde je pronađeno njeno telo dan kasnije.Policija je do sada saslušala stotinak stanovnika Borče koji bi mogli da imaju nekakva saznanja o svirepom ubistvu pevačice. Pošto je pronađena mrtva u kanalu u divljem naselju Crvenka kraj Borče, policija je na informativni razgovor odvela sve članove njene porodice. Na poligrafu su ispitivani njeg suprug Zoran, kao i svekar Vladimir, dever Miloš i svekrva Zorica. Pevačica je ubijena najverovatnije motkom ili čekićem sa više od 20 udaraca u glavu. Na njenom telu drugih povreda, prema rezultatima obdukcije, nije bilo. Inspektori su potvrdili da DNK pronađen na trenerci pripada muškarcu na čijem se utvrđivanju identiteta radi.

Muž Zoran za Kurir tvrdi:JELENA NIJE BILA TRUDNANa spekulacije da je zvezda Granda bila u drugom stanju, suprug ubijene pevačice Zoran Marjanović kaže u izjavi za Kurir da to nije tačno.- Čuo sam da se priča i da je bila trudna. Odmah sam pozvao advokata da proveri šta piše u obdukcionom nalazu. Naravno da smo želeli da Jani podarimo brata ili sestru, ali poslednjih meseci Jelena je radila na tome da liniju dovede do savršenstva. Zato bebu u ovom trenutku nismo ni planirali. Da je bila u drugom stanju, sigurno ne bi radila, a kamoli trenirala - kaže Zoran Marjanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track