TUŽNA SUDBINA: Pelagija Manojlović (75) umrla od tuge za ubijenom unukom Jelenom!
Foto: Dragana Udovičić

Jelenina baka nije izdržala

TUŽNA SUDBINA: Pelagija Manojlović (75) umrla od tuge za ubijenom unukom Jelenom!

Crna Hronika -

Pelagija Manojlović onog dana kad je nestala pevačica imala predosećaj da se njena unuka nalazi u vodi. Sutradan su Jelenu našli u kanalu

BEOGRAD - Baka ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče Pelagija Manojlović (75) preminula je u ponedeljak u Novom Pazaru. Nesrećna baka poslednje tri godine bila je bolesna, ali su je prerana smrt i tuga za unukom dotukle.Zorica Krsmanović za Kurir potvrdila je da je Jelenina baka umrla.- Bila je teško bolesna. Imala je tri moždana udara. Pre nego što je umrla vodile su je sestre u bolnicu, ali su im lekari rekli da ne mogu više ništa da urade. U kući je primala infuziju, ni nju nije dobila do kraja i preminula je. Teško mi je zbog majke, ali bol i tuga za mojom Jecom je jača. Bolje da sam ja umrla zajedno sa svojom majkom, a da mi je Jeca živa - priča uplakanih očiju Zorica, koja zbog svoje bolesti nije mogla da ode majci na sahranu, koja je održana juče.Moždani udarOna dodaje da je Jelena mnogo volela baku, ali i ona nju.- U subotu, kad niko od nas nije znao da je moja Jeca nestala, rekla je mojoj sestri, koja je bila s njom, da je videla Jecu ispred česme u dvorištu i da je otišla, a da nije htela da joj se javi. Tek smo kasnije saznali da je Jeca nestala, a potom i da je ubijena - kaže Zorica.Prema njenim rečima, Jecinu smrt Pelagija je užasno teško podnela.- Kad su joj rekli, neprestano je plakala, potom je zaspala i dva dana se nije budila. Mučila se jadna sa ogromnom tugom, koja nas sve razdire. Možda ju je i moja Jeca uzela kod sebe da se ne muči više. Poslednjih dana brinula je o tome kako sam ja. Stalno je pitala za mene - priča slomljena od bola Zorica, dok u rukama drži brojanicu.Tragedija za tragedijomNesrećna Zorica nije mogla a da se ne pita da li ima kraja ovim njihovim mukama, izazvanim jednom tragedijom za drugom.- Majci nisam pričala o svojoj bolesti da ne bi brinula. Čak sam izbegavala i da pričam telefonom s njom jer bih se odmah rasplakala. Međutim, kad mi je Jeca ubijena, nismo mogli to da joj ne kažemo, volela je Jecu, a to ju je strašno pogodilo - priča slomljena Zorica.Pelagiju Manojlović, koja je preminula na 52. dan od monstruoznog ubistva na nasipu u naselju Crvenka u Borči, na večni počinak ispratili su deca, unuci i ostala rodbina i prijatelji.

Rano ostala bez ocaVEZANA ZA SESTREZorica Krsmanović ostala je bez oca pre mnogo godina, kako nam je objasnila, otac joj je umro mlad, a sad je ostala i bez majke. Srećom, ima sestre, za koje je vezana i koje joj i dan-danas pomažu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track