MASAKR U ŽITIŠTU Očajni otac: Jovana (20) je dvaput uzdahnula i umrla pred mlađom sestrom!

Popovići Neverica, suze i muk u Banatskom Karađorđevu

MASAKR U ŽITIŠTU Očajni otac: Jovana (20) je dvaput uzdahnula i umrla pred mlađom sestrom!

Crna Hronika -

Krvavi masakr preživela je njegova mlađa ćerka Jelena (18), koja je kobne večeri sa starijom sestrom i još dve drugarice iz sela bila na Pile festu u Žitištu

Petar Popović iz Banatskog Karađorđeva ostao je u trenu bez ćerke Jovane Popović (20), studentkinje Pravnog fakulteta u Novom Sadu.

Krvavi masakr preživela je njegova mlađa ćerka Jelena (18), koja je kobne večeri sa starijom sestrom i još dve drugarice iz sela bila na Pile festu u Žitištu:

- Odvezao sam ih kolima u Žitište, a dogovor je bio da po njih odem oko tri sata ujutro. Iz sna je suprugu i mene prenula zvonjavanja telefona. Bilo je dva sata posle ponoći. Bila je to naša mlađa ćerka Jelena. Vikala je: „Mama, Jovana je pogođena!“

Pomislili smo da ju je ozledila petarda, možda pogodila flaša. Uputio sam se automobilom ka Žitištu. Leteo sam po putu, nadajući se da će sve biti u redu. Uz put su nas zvali govoreći da je u tamo prava ludnica. Svojim očima sam gledao kako Jovanu reanimiraju. Lekari su mi potom rekli da nije imala šanse da preživi - skrhan od bola govorio je Petar.

Petar Popović
Petar Popović

U dvorištu neverica, muk i suze:

- Nemamo još rezultate obdukcije. Znamo tek da je u grudi pogođena. Mlađa ćerka mi je u šoku. Jako se brinem za nju. Videla je kako joj je sestra ranjena. Kad je pokošena rafalom pala na zemlju, upitala je sestru: „Jovana, da li ti je dobro?“ Ona je samo dva puta teško uzdahnula... Slučajno su se zadesile u kafiću, nakon koncerta. Nemaju veze sa ostalim žrtvama - ispričao je unesrećeni otac. S. U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track