NOVI HOROR U UKLETOJ IVANČI: Izbo suprugu dok je telom štitila njihovu ćerkicu (1)
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Zla kob mladenovačkog sela

NOVI HOROR U UKLETOJ IVANČI: Izbo suprugu dok je telom štitila njihovu ćerkicu (1)

Crna Hronika -

VELIKA IVANČA - Z. M. (50) iz Velike Ivanče uhapšen je zbog sumnje da je izbo nožem suprugu G. R. (34) posle proslave prvog rođendana njihove ćerkice!

Osumnjičeni je, kako se saznaje, nedavno izašao iz pritvora u kome je bio takođe zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku.

- G. R. je prijavila nasilje i on je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i supruga i njena majka, kao i svi svedoci su promenili iskaz. Tvrdili su da nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora - kaže sagovornik lista.

DVE GODINE OD MASAKRA U IVANČI: Tog dana Ljubiša je ubio sve nas

Ubrzo po puštanju iz pritvora trebalo je da obeleže prvi rođendan ćerkice. Oboma je to četvrto, ali prvo zajedničko dete. Nesrećna žena, međutim, nije ni slutila šta će se desiti posle proslave.

- Kada su rođaci otišli, legla je u krevet sa ćerkicom, a Z. je iz čista mira uzeo nož i izbo je po telu dok je ležala. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila telom. Na sreću, dete nije povređeno. Ona je uspela da pozove Hitnu pomoć - kažu zajednički poznanici. Ona je izgubila dosta krvi i sa teškim telesnim povredama zadržana je na lečenju u Urgentnom centru.

Mladenovačka policija ga je, piše list, odmah uhapsila osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici. Osumnjičenom je tužilac odredio pritvor do mesec dana.

- Z. je preke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio! Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu - kažu poznanici ovog para.

- Verovatno se plašila da će Zoran po izlasku iz zatvora nauditi njihovoj ćerkici, njenoj deci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao - kažu za list poznanici tog para. Navodno je tukao i prvu suprugu, koja se svojevremeno sklonila u sigurnu kuću.

Zla kob sela Velika Ivanča

Na samo dva kilometra od kuće u kojoj je Marjanović izbo partnerku Gordanu R. Ljubiša Bogdanović je počinio najveći masakr u Srbiji. Bogdanović je 11. aprila 2013. ubio 13 svojih rođaka i komšija, a zatim je presudio sebi.

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track