Najnovije vesti

MAŠIN OTAC BEZ KOMENTARA: Otmičar iz Francuske tvrdi da je majci platio novac za ćerku!
Foto: Facebook, printscreen

Damir Prenković o tvrdnjama Francuza otmičara

MAŠIN OTAC BEZ KOMENTARA: Otmičar iz Francuske tvrdi da je majci platio novac za ćerku!

Crna Hronika

Prenković nije želeo da komentariše teške optužbe Francuza Sebastjana Branšua, koji je tvrdio da je Damirovoj supruzi Mirjani dao novac kako bi mu pozajmila ćerku.

BEOGRAD - Ne želim ništa da pričam, rekao je juče za Kurir Damir Prenković, otac male Maše Prenković (4), koju je prošle godine pokušala da otme tročlana banda iz Francuske.

Prenkovića smo pronašli na poslu u jednoj firmi na Južnom bulevaru u Beogradu. On nije želeo da komentariše teške optužbe Francuza Sebastjana Branšua, koji je tvrdio da je Damirovoj supruzi Mirjani dao novac kako bi mu „pozajmila“ ćerku, koju je trebalo da odvedu u Francusku i poture njen DNK umesto genetskog materijala ćerke njegove pastorke.
- Ne želim ništa da kažem, zaboravite da ste bili ovde i da ste me videli - bio je drzak i izričit Prenković.

Branšu je u svojoj odbrani objasnio da on, supruga Sandrin Gorin Branšu i pastorka Emilin Ulije nisu pokušali otmicu devojčice, već da im je Mašu predala njena majka, kako bi je odveli u Francusku i podvrgli testu očinstva umesto ćerke njegove pastorke, koja se bori za starateljstvo.
- Sve je unapred dogovoreno preko Fejsbuka, a Mirjani Prenković je pre toga dato 1.800 evra kao nadoknada za to što će nam pozajmiti dete - kazao je Branšu.

(J. R.)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...