SAHRANJEN ARANĐEL, SIN MILORADA MAJKIĆA: Na večni počinak ispraćen pesmom Kondorov let
Foto: Marina Lopičić

Centralno groblje

SAHRANJEN ARANĐEL, SIN MILORADA MAJKIĆA: Na večni počinak ispraćen pesmom Kondorov let

Crna Hronika -

BEOGRAD - Aranđel Majkić (21), sin biznismena Milorada Majkića iz drugog braka, koji je poginuo kada je u petak pao sa krova, sahranjen je na Centralnom groblju u Beogradu.

Više stotina rođaka i prijatelja okupilo se ispred crkve kako bi odalo poslednju počast Aranđelu koji je stradao u petak kada je pao sa krova zgrade u Radanskoj 11.

Uz zvuke zvona i posmrtnog marša opelo je počelo tačno u 13 sati. Okupljeni su sve vreme brisali suze i a muklu tišinu prekidali su samo sveštenici koji su pevali opelo. Uz zvuke zvona i muzike, telo tragično stradalog Aranđela preneseno je u automobil koji ga je vozio do njegove večne kuće.

Tugu i bol rodbine i prijatelja ništa nije moglo da sakrije.

– Kako i šta reći, ovde bi i kamen zaplakao. Ne može biti slučajno to što je Aranđel izdahnuo u krilima sestri. Stigla je poruka od devojke: “Volim te najviše”. Ništa neobično, jer su ga svi voleli – rekao je jedan od rođaka u oproštajnom govoru.

– Neka mu je slava – rekli su okupljeni, a potom je uz zvuke muzike “Kondorov let” kovčeg sa Aranđelovim telom spušten u njegovu večnu kuću.

(Alo/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track