Majka ubica na psihijatriji

Lekari je posmatraju

Majka ubica na psihijatriji

Crna Hronika -
Veštaci imaju rok do mesec dana da utvrde da li je Slađana S. (34), osumnjičena da je u petak ubila trogodišnjeg sina Jovana, u stanju da pred sudom odgovara za stravičan zločin

BEOGRAD - Još nije saslušana!Šta je nateralo Slađanu S. (34) da u petak u selu Mladenovac podigne ruku na sina jedinca, trogodišnjeg Jovana, i dalje je misterija, pošto je istražni sudija još nije saslušao! Nervno rastrojena, u lošem psihičkom stanju, posle krvavog zločina koji je počinila u porodičnoj kući Slađana S. je, umesto u pritvor, prebačena na VMA.

- Juče ujutru, u pratnji zatvorskih stražara, ona je prebačena u zatvorsku bolnicu. Ona dosad nije bila u stanju da iznese odbranu i ispriča istražiteljima šta se tačno dogodilo kobnog dana u Mladenovcu. Ipak, istražni sudija doneo je rešenje o sprovođenju istrage i odredio joj pritvor - kaže izvor Kurira iz srpskog pravosuđa.

Slađana će, prema rečima našeg sagovornika, prvi put svoju odbranu izneti najverovatnije za mesec dana!

- Tim stručnjaka u narednih mesec dana pratiće njeno stanje, posle čega će dati svoju procenu da li je sposobna da shvati težinu onoga šta je učinila - kaže Kurirov izvor iz pravosuđa.

Stravičan zločin dogodio se u kući u selu Mladenovac. Majka Slađana S. je trogodišnjeg Jovana pokušavala da zadavi rukama na krevetu, a kad je dete poplavelo, ona je uzela nož i ubola ga! Potom je telo mrtvog sina stavila u krevetac i zaključala vrata. Nož je uvila u krpu i ostavila ga u korpu za veš, a potom pozvala policiju i mirno im saopštila da je počinila zločin! Trogodišnji Jovan biće sahranjen danas na gradskom groblju u Mladenovcu.

J. Spasić - J. Rafailović

Meštani u šoku

Ni četiri dana posle stravičnog zločina, kakav se ne pamti, meštani Mladenovca ne mogu da poveruju da malog Jovana više nema. Kako kažu, ništa nije ukazivalo na to da je Slađana S. spremna da nanese zlo bilo kome, a ponajmanje sinu jedincu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track