Glumca Savića zasmejavale poruke na telefonu!

Glumca Savića zasmejavale poruke na telefonu!

Crna Hronika -
Za dve sekunde izlazite iz sudnice, pa se onda smejte koliko god hoćete, rekla sudija optuženom glumcu Viktoru Saviću

BEOGRAD - Bahato!Poznati glumac Viktor Savić (29) izazvao je juče novi gaf u sudnici Prvog osnovnog suda. Iako mu suđenje zbog bahatog ponašanja prema policajcima još nije ni počelo, već je uspeo da dobije „packu“ sudije Ivane Ramić.

Naime, dok je ona sa Savićevim braniocem pokušavala da utvrdi datum sledećeg ročišta, glumac je na optuženičkoj klupi sedeo zanimajući se svojim mobilnim telefonom, a onda je iznenada prasnuo u smeh.

- Izdržite, za dve sekunde izlazite iz sudnice, pa onda možete da smejete koliko hoćete - upozorila ga je na ponašanje sudija Ivana Ramić, posle čega se mladi glumac smirio.

Viktor Savić se našao na udaru zakona pošto je 15. maja 2010. psovao, vređao i pretio policajcu Zoranu J., koji je nameravao da „paukom“ odnese njegov „mercedes“ parkiran na pešačkom prelazu u Ulici Nikolaja Gogolja.

- Majmunčino, govno smrdljivo, samo probaj da pipneš kola, jeb..u ti mamu smrdljivu pandursku! Kuću ćemo da ti zapalimo, seremo se u policiju, je.o te onaj ko ti je dao uniformu... Puši ku..c, pandrurčino glupa - vikali su Savić i njegovi prijatelji Čedomir Mitić (30) i Nikola Tasić (29).

Dvojici njegovih prijatelja juče se u sudnici nije pojavio advokat, pa je sledeće suđenje zakazano za 4. jul.

(J. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track