ZLOČIN U NIŠU: Ubio ženu jer je bio ubeđen da ga vara
Foto: M.M.

Novi detalji zločina u Nišu

ZLOČIN U NIŠU: Ubio ženu jer je bio ubeđen da ga vara

Crna Hronika -

Živković izmasakrirao suprugu zbog otvorenog prozora, mislio da je njen ljubavnik iskočio

NIŠ - Goran Živković (52) iz niškog naselja Medoševca ubio je svoju suprugu Jasminu (48) jer je bio ubeđen da ju je zatekao u preljubi. Živković je u ponedeljak ujutru suprugu 15 puta udario metalnom šipkom po glavi, a zatim je, u nameri da prikrije zločin, izjavio da su ih napali razbojnici koji su, navodno, i njega povredili.

- Kad je ušao u spavaću sobu, nakon što je sina ispratio na autobusku stanicu, video je otvoren prozor, zbog čega je posumnjao da je Jasminin navodni ljubavnik iskoristio priliku da iskoči. U tom trenutku njoj je zazvonio alarm na telefonu, a on je pomislio da je švaler zove. Tražio je od nje da prizna da je zove ljubavnik, upućujući joj pritom najpogrdnije uvrede. Ona mu je kazala: „Da li si lud, nikad te nisam prevarila?!“ - kažu naši sagovornici iz istrage i dodaju:

- Međutim, njega je to još više iznerviralo, pa joj je udario šamar. Jasmina mu je tad zapretila da će pozvati policiju jer joj je dosta njegovog zlostavljanja. Kad je to čuo, pao mu je mrak na oči, uzeo je iz hodnika metalnu šipku i počeo besomučno da je udara po glavi.

Žena se branila, ali ju je on tukao sve dok nije prestala da daje znakove života. Potom je šipku bacio u septičku jamu u dvorištu i izvršio premetačinu po kući kako bi izgledalo kao da su upali razbojnici. Na kraju je udarao glavom o zid i sebi naneo povrede, za koje je najpre tvrdio da su mu ih naneli pljačkaši.M. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track