LOTO MILIONERKA DIVLJALA U MLADENOVCU: Htela da zapali servis jer joj nisu dobro popravili BMW
Foto: Dado Đilas/Ilustracija

LOTO MILIONERKA DIVLJALA U MLADENOVCU: Htela da zapali servis jer joj nisu dobro popravili BMW

Crna Hronika -

MLADENOVAC - Irena M. (41) uhapšena je nakon što je pokušala da zapali auto servis u Mladenovcu, ali je uprkos zahtevu tužilaštva da joj se odredi pritvor, odlukom suda puštena da se brani sa slobode.

Incident se dogodio u utorak u auto servisu u Ulici Vuka Karadžića, kada je Irena benzinom polila deo garaže i nekoliko parkiranih vozila, a zatim na jedan od automobila bacila upaljenu cigaretu. Na sreću, do požara nije došlo, a po pozivu majstora Gavre, ubrzo su stigli vatrogasci i policija koja je Irenu uhapsila.

Svađa između loto milionerke i majstora Gavre počela je nedelju dana ranije. Irena je tada svoj džip BMW X6, koji je kupila nakon što je 2011. na lotou izvukla premiju, dovezla na popravku. Međutim, kako nije bila zadovoljna popravkom, odlučila je da ne plati račun. Majstoru se, međutim nije svidela odluka mušterije, pa je sa Ireninog džipa skinuo felne i zadržao ih dok "gospođa ne plati račun".

Od tog dana, Irena je svakodnevno upućivala pretnje, koje su išle dotle da je najavljivala da će mu sve zapaliti, a njega razneti bombom. U utorak je rešila da "ispuni pretnje". U servis je ušla sa kantom benzina i počela da poliva...

Prema nezvaničnim saznanjima posle hapšenja, protiv nje je podneta krivična prijava za izazivanje opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti. Tužilaštvo je zatražilo da joj se odredi pritvor, ali sud nije prihvatio ovaj zahtev pa je puštena na slobodu.

U javnosti postala poznata nakon što je 30. avgusta 2011. postala 55. loto milioner. Za razliku od ostalih, koji svoj identitet nakon dobijanja premije, drže u strogoj tajnosti, Irena je odlučila da se svima pohvali, pa je ubrzo medijima dala intervju, u kome je navodila šta sve planira sa novcem. Loto premije koju je dobila vredela je skoro dva miliona evra.

HAOS U MLADENOVCU: Beograđanka (41) benzinom pokušala da zapali garažu i automobil muškarcu

(Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track