UBISTVO NAVIJAČA ZVEZDE U BARU: Ivan Laban žrtva obračuna kotorskih klanova!
Foto: Cdm.me

Istraga ubistva navijača posle utakmice

UBISTVO NAVIJAČA ZVEZDE U BARU: Ivan Laban žrtva obračuna kotorskih klanova!

Crna Hronika -

Nepoznati napadač ispalio je više hitaca na njega dok je s devojkom sedeo u automobilu „sitroen C4“, a zatim pobegao motorom

BAR - Crnogorska policija proverava da li ubistvo Ivana Labana (29) iz Murine kod Plava ima veze sa sukobom zavađenih kotorskih klanova jer je Laban, navodno, bio blizak s Milošem Radonjićem (30), koji se dovodi u vezu s „kavačkim klanom“.Ivan Laban ubijen je preksinoć u Baru nakon košarkaške utakmice Mornar - Crvena zvezda, kojoj je prisustvovao kao navijač Zvezde. Nepoznati napadač ispalio je više hitaca na njega dok je s devojkom sedeo u automobilu „sitroen C4“, a zatim pobegao motorom.Iako Laban ima policijski dosije, crnogorskoj policiji nije bio bezbednosno interesantan, a utvrđeno je i da njegova likvidacija nema veze s navijačkim obračunom.

- Ubijeni Ivan Laban je u policijskoj evidenciji bio zaveden zbog čestih tuča i napada na policajca. Zbog toga je bio i u zatvoru. Po izlasku iz zatvora otišao je u Nemačku, gde je takođe kraće vreme boravio u pritvoru zbog krađe. Laban je često odlazio u Dansku, gde je imao problema sa zakonom - rekao je izvor iz istrage crnogorskim medijima.Kako saznaju crnogorski mediji, Laban je, navodno, bio prijatelj Miloša Radonjića, koji je blizak s „kavačkim klanom“. Radonjić je od 2014. preživeo čak tri atentata, a sumnja se da je bio na meti suparničkog „škaljarskog klana“ zbog nestanka kokaina u Valensiji.

- Laban i Radonjić su se poznavali i družili. Proverava se da li Labanova likvidacija eventualno ima neke veze s „kavačkim klanom“, kao i to koliko je on bio blizak s njima. Činjenica je da je njegovo ubistvo naručeno i da je izvedeno profesionalno. Takođe, ne treba isključiti ni druge motive - kaže izvor iz istrage.M. I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track