KRVAVI OBRAČUN NA SVETOG NIKOLU: Pijani gosti se posle slave izboli nožem, muškarac teže povređen
Foto: Jugmedia.rs

Tragičan incident

KRVAVI OBRAČUN NA SVETOG NIKOLU: Pijani gosti se posle slave izboli nožem, muškarac teže povređen

Crna Hronika -

LESKOVAC – Posle čarki na večeri povodom slave Sveti Nikola, kada su krenuli svojim kućama, pijani gosti su se izboli nožem.

U ovom incidentu stradao je tridesetogodišnji muškara iz Vinarca, tako što je uboden u stomak, a muškarac iz Lebana, star 68 godina, i njegova supruga lakše su povređeni u tuči.

„Muškarca sa ubodnom ranom smo primili u bolnicu oko 19,40 časova 19. decembra. Opersian je na hirurgiji jer mu je želudac bio probijen sa prednje i zadnje strane. Trenutno je van životne opasnosti“, kaže Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice.

Portparol PU Leskovac Boban Zdravković potvrdio je da je došlo do ovog incidenta, navodi portal Jugmedia

Prema nezvaničnim, ali pouzdanim saznanjima, vinovnici tuče bili su na slavi u Donjem Stopanju. Tokom večere su se posvađali, ali nepoznati su uzroci čarke. Kada je Lebančanin krenuo automobilom kući sa svojom suprugom, za njim je pošao drugi gost i na ulazu u grad, kod restorana „Groš“, namerno ga udario svojim vozilom.

Zatim je starijeg vozača i gosta sa iste slave izvukao iz autmobila i počeo da ga tuče. Umešala se i žena, pokušavajući da odbrani supruga. Završilo se tragično po napdača jer je napadnuti izvukao nož i ubo ga u stomak.

(Dragan Marinković/Milena Jović - Jugmedia.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track