UHAPŠEN MALI CUNER ZBOG OTMICE: Zverski mučili mladića zbog sukoba oko devojke!
Foto: MUP

Marko Guzijan (27) oteo i pretukao mladića u Zemunu

UHAPŠEN MALI CUNER ZBOG OTMICE: Zverski mučili mladića zbog sukoba oko devojke!

Crna Hronika -

Sin likvidiranog „zemunca“ Jovana Guzijana Cunera prošle godine izašao iz zatvora, gde je izdržavao kaznu zbog dvostrukog ubistva koje je počinio kao maloletnik

Marko Guzijan (27) i Vojislav Mitković (26) uhapšeni su juče zbog sumnje da su u Zemunu sa još tri saučesnika, za kojima se traga, oteli sugrađanina Z. L. u avgustu prošle godine.Kako Kurir nezvanično saznaje, motiv otmice je sukob dve grupe mladića zbog devojke. Guzijan i njegov drug se sumnjiče za krivična dela protivpravno lišenje slobode, prinuda i teška telesna povreda.

Otmica uz elektrošoker- Oni su u avgustu prošle godine sačekali mladića ispred stana i nasilno ga i uz upotrebu elektrošokera izvukli iz automobila. Nakon toga su mu vezali ruke lisicama i ubacili ga u svoja kola. Odvezli su ga do nenaseljenog dela Zemun polja i tukli, pritom mu nanevši teške telesne povrede. Kad se iživljavanje završilo, odvezli su ga na drugu lokaciju, gde su ga izbacili iz kola - kaže naš dobro obavešteni izvor.Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni u Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.U akciji hapšenja su učestvovale jake policijske snage, koje su upale juče oko osam časova u prostorije kafića i perionice „Sopranos“, koja se nalazi u vlasništvu Markovog brata Petra Guzijana, u Ulici Pavla Vuisića.

- Došli su civilnim vozilima, bilo ih je više od deset. Imali su fantomke na glavi, ušli su u kafić i zamolili nas da neko vreme ostanemo unutra. Pretresali su sve objekte. Ne znam šta su tražili, ali mislim da ništa nisu našli. Verujem da je jedan muškarac uhapšen i da su mu odvezli jedan automobil - kaže komšinica koju smo sreli, dodajući da je pretres trajao oko sat vremena.Radnica iz obližnje prodavnice objašnjava da ne zna šta se dešavalo u dvorištu pored njihove radnje.- Ušao je jedan od policajaca i rekao da svi ostanemo u objektu. Ne znam šta se napolju dešavalo - rekla je prodavačica.Na slobodi od 2016.Podsetimo, Marko Guzijan odležao je zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubistva koje je počinio kao 17-godišnjak, 2007. godine. Nakon ubistva oca i sina Zorana (51) i Aleksandra (22) Dimitrijevića, Guzijan je dva dana bio u bekstvu. Policiju je do njega, navodno, odveo nekadašnji drug, a kod tada maloletnog Marka pronađeno je 178 grama kokaina. Prema nepotvrđenim informacijama, on je prošle godine pušten iz zatvora.

Ubili ga „zemunci“KO JE CUNERJovan Guzijan (40), zvani Cuner, iz Zemuna ubijen je 5. oktobra 2002. godine u pucnjavi na Novosadskom putu, kad su teže ranjeni Dejan Čotrić (23) i Rade Cvetić (19), koji su s njim bili u crnom „golfu 4“. Kod raskrsnice sa Solunskom ulicom u zemunskom naselju Novi grad s leve strane im je prišao sivi „audi A6“ sa zatamnjenim staklima, iz kog su napadači otvorili vatru. Guzijan, koji je upravljao „golfom“, posle nekoliko metara se zakucao u banderu i na mestu izdahnuo. Svedok-saradnik Dejan Milenković Bagzi pred Specijalnim sudom je ispričao da su Guzijana ubili Sretko Kalinić i Mile Luković, po naređenju Dušana Spasojevića, koji se bojao da će se Cuner udružiti s Ljubišom Buhom Čumetom.

(VIDEO) OVAKO JE U ALTINI UHAPŠEN SIN JOVANA GUZIJANA CUNERA: Osumnjičen za otmicu i premlaćivanje

Ekipa Kurira

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja