OTKRIVENA DVOJICA MALOLETNIKA IZ MOLA: Žrtvi na ulici oteli telefon
Foto: Saša Urošev

Nije prvoaprilska šala

OTKRIVENA DVOJICA MALOLETNIKA IZ MOLA: Žrtvi na ulici oteli telefon

Crna Hronika -

ADA - Dvojica maloletnika (17) i (16) iz Mola kod Ade, policija je identifikovala kao počinioce drskog razbojništa koje su počinili 1. aprila, u večernjim satima.

Oni su od mlađeg sugrađanina oteli mobilni telefon, a nije se radilo o prvoaprilskoj šali. Razbojništo su počinili na ulici. Policajcima nije trebalo dugo da uđu u trag maloletnicima iz Mola.

Maloletni delinkventi od svojih žrtava, najčešće, otimaju novac, a to čine preteći batinama ili noževima:

- Najbizarniji incident u ovom delu Vojvodine dogodio se 19. aprila pretprošle godine, kad je petnaestogodišnji maloletnik iz Kikinde, na Melinom groblju, pretio duplo starijem muškarcu i to mačetom. On je prišao Kikinđaninu (34) koji je bio na groblju i počeo da mu preti mačetom. Govorio je da će ga ubiti tako što će mu odseći glavu- podseća Kurir.

Pamti se i slučaj kad su braća A.K. (18) i A.K. (17) iz Bačkog Petrovog Sela, počinili pet teških krađa na području opština Ada i Bečej, a plen zakopali na njivi blizu sela.

Mimo dogovora, stariji brat otkopao je rupu i ukrao jedan džak, što je mlađeg razgnevilo. Kad je to saznao, mlađi brat je policajcima priznao na kojim mestima je krao sa bratom. Vrednost ukradene robe je procenjena na oko pola miliona dinara.

S.U.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track