Čutura: Na Olimpijadi ću igrati za Stefana!

Rukometaš nije krio suze

Čutura: Na Olimpijadi ću igrati za Stefana!

Crna Hronika -
Posle svega što nam se desilo, supruga Marija mi je rekla: „Obećaj da ćeš za svog sina i familiju ići u London„, kazao je Dalibor Čutura i zatim gorko zaplakao

BEZDAN - Nema utehe!- Bilo je mnogo spekulacija u medijima u poslednje vreme, ali istina je samo jedna: naš sin Stefan umro je prirodnom smrću od izliva krvi na mozak! To još nije 100 odsto sigurno jer se u Madridu radi biopsija, ali je najverovatnije da je Stefan imao aneurizmu na veni u glavi i da je ona pukla - rekao je juče sa suzama u očima Dalibor Čutura.Tragedija koja je zadesila malog Stefana Čuturu (9) okupila je juče porodicu Čutura u stanu u Bezdanu, iz kojeg se širio stravičan muk umesto dečje graje i smeha. Dalibor je sa suprugom Marijom, sinom Davidom, te bratom Davorom i njegovom porodicom preksinoć došao u porodični stan u Bezdanu, gde su ga dočekali otac Branko i majka Slavica, a juče se obratio novinarima i rekao da će, uprkos tragediji koja je zadesila njega i njegovu porodicu, ipak smoći snage da učestvuje na Olimpijadi u Londonu.- Kad sam doputovao u Španiju, nakon svega što nam se desilo i posle dugog, čini mi se večnog puta, supruga Marija mi je još na vratima rekla: „Obećaj mi da ćeš za svog sina i familiju ići na Olimpijadu.“ Nisam imao snage da im to ne obećam - drhtavim glasom rekao je Dalibor i zatim gorko zaplakao!Poznati rukometaš se, takođe, u ime porodice zahvalio svima koji su im dali podršku u ovim teškim danima.- Posebno se zahvaljujem bratu i snaji, koji su u tom tragičnom momentu bili u Španiji, dok sam ja bio u Srbiji s reprezentacijom. Mnogo je ljudi koji su nam dali podršku. Čini mi se da je reč o milionima, kako u Srbiji tako i u Španiji - kaže srpski reprezentativacDok su davali izjavu novinarima, Dalibor i supruga Marija sve vreme su se držali ruku pod ruku i ne pokušavajući da sakriju bol. Na pitanje kako sad dalje, posle svega, Marija je kratko rekla:- Imam drugog sina, mog Davida, i divnog muža Dalibora. Ništa mi drugo ne preostaje nego da se borim.

Stefan Čutura
Stefan Čutura

Urnu ćemo uvek nositi sa sobomIzvor Kurira blizak porodici kaže da će Dalibor i Marija ostati u Bezdanu dok ne počnu pripreme za Olimpijadu.- Dalibor će se tad pridružiti drugovima iz reprezentacije, a kasnije će odlučiti gde će živeti. Nije isključeno da se ipak vrate u Španiju, ali kako bilo, urnu s pepelom sina Stefana nosiće uvek sa sobom - rekao je izvor Kurira.

Tačka na spekulacijeJuče pre podne niko nije izlazio iz zgrade u kojoj je stan porodice Čutura, a okupljenim novinarima poručeno je da Dalibor neće davati nikakve izjave jer je bol veliki i teško se nosi s njim. Ipak, reprezentativac je odlučio da se obrati javnosti kako bi stavio tačku na sve spekulacije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track