UHAPŠEN MANIJAK: Obljubio ćerku (11) svoje polusestre
Foto: Milica Milovanović

PRITVOREN BRANISLAV Z: IZ MILOŠIŠTA

UHAPŠEN MANIJAK: Obljubio ćerku (11) svoje polusestre

Crna Hronika -

Manijaka je policiji prijavila majka oštećene, koja je posumnjala da se između njih nešto dešava, a lekarski pregled je pokazao da je devojčica deflorisana

NIŠ - Policija je uhapsila Branislava Z. (21) iz doljevačkog sela Malošište zbog obljube deteta jer je imao seksualne odnose sa jedanaestogodišnjom A. A., ćerkom njegove polusestre R. A.

Manijaka je policiji prijavila majka oštećene, koja je posumnjala da se između njih nešto dešava, a lekarski pregled je pokazao da je devojčica deflorisana. Branislav je priznao da je obljubio sestričinu, što je potvrdila i A. A., ali je kazala i da nije ni znala šta je to što joj ujak radi. Kako saznajemo, R. A. se policiji obratila u sredu i optužila Branislava za napastvovanje deteta.

- Ona je posumnjala da Branislav ima nešto s njenom devojčicom jer je čula telefonski razgovor i da mu se ona obraća nadimkom od milja Bane. Kad ju je „pritisnula“, mala je sve priznala, pa je majka otišla pravo u policiju - kažu naši sagovornici iz istrage.

Rođaci i meštani šokirani su hapšenjem Branislava Z.

- Kad sam čula za to, sva sam se naježila. On je tako dobar, ne znam šta mu je bilo. Svi smo u šoku - kazala je Marina Bećirović, Branislavljeva snaja.

Kurir / M. M.

Foto: Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track