UBILA IH STRUJA: Milosav poginuo spasavajući sestru
Foto: Milica Milovanović

TUGA U SELU ORLJANE KOD NIŠA

UBILA IH STRUJA: Milosav poginuo spasavajući sestru

Crna Hronika -

Nezapamćena tragedija dogodila se u kući izgrađenoj tik uz kafanu i u kojoj je Milosav, iako je imao stan u Nišu, često boravio

NIŠ - Božika Marjanović iz doljevačkog sela Orljane - tašta Milosava Mitrovića (63), koji je u četvrtak poginuo od strujnog udara pokušavajući da spase svoju sestru Jasnu Man - juče je plačući govorila o tragediji koja je zadesila njihovu porodicu.

- Jadne moje unuke, ostadoše i bez oca i bez tetke - jadikovala je potresena Božika, opisujući kako je Jasnu udarila struja dok se tuširala i kako je Milosav stradao pokušavajući da joj iz ruku izvadi tuš koji je bio pod naponom.

Nesrećna žena je pre dva meseca iz Nemačke, gde živi, došla u Orljane, kod Milosava, koji je u ovom doljevačkom selu držao kafanu „Alas“. Nezapamćena tragedija dogodila se u kući izgrađenoj tik uz kafanu i u kojoj je Milosav, iako je imao stan u Nišu, često boravio.

Milosavljeva braća od strica Bratislav i Radivoje došli su u Orljane čim su čuli za tragediju.

- Tek jutros sam saznao da su Milosav i Jasna poginuli. Šokirao sam se i, evo, došao sam da vidim šta se desilo. Čujem da ih je oboje ubila struja, užas jedan za celu porodicu. Milosav ima dve ćerke, Jasna je u Nemačkoj ostavila sina, ne mogu ni da zamislim koliki je njihov bol - kazao je brat Bratislav.

Kurir / M. M.

Foto: Milica Milovanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track