HOROR U UBU: Večerao sa staricom pa je zadavio... Ćerka je pronašla polunagu i izujedanu
Foto: S.S.

Horor

HOROR U UBU: Večerao sa staricom pa je zadavio... Ćerka je pronašla polunagu i izujedanu

Crna Hronika -

Potera S. A. (38), koji se sumnjiči da je brutalno ubio komšinicu, deviznu penzionerku Veru Rakić (77), u bekstvu, unakaženo telo nesrećne žene našla njena ćerka

UB - Vera Rakić (77), devizna penzionerka iz sela Dokmir kod Uba, brutalno je ubijena u svojoj kući, a policija traga za komšijom S. A. (38), koji se sumnjiči da ju je zadavio.

Telo nesrećne žene, koje su potpuno izgrizle mačke, pronašla je njena ćerka 30 sati posle zločina.

Vera je, kako se pretpostavlja, zadavljena u nedelju uveče, ali je njeno telo pronađeno tek u utorak u prepodnevnim satima. Staricu, koja je nakon smrti muža živela sama, pronašla je ćerka Zorica, koja živi u obližnjem selu Blizonje.

Stravičan prizor

- Svratila sam do majke u ponedeljak oko 23 sata jer sam se s porodicom vraćala s preslave. Kada smo došli, sva svetla su bila pogašena. Pošto sam mislila da spava, otišli smo kući. Sutradan sam s mužem ponovo došla i imali smo šta da vidimo. Pošto su vrata bila zaključana, videli smo kroz prozor da leži na podu pored kreveta. Bila je u lokvi krvi. U prvom momentu mislili smo da joj se slošilo i da je pala - priča ćerka.

Njeni rođaci kažu da su videli da je bila polunaga i oblivena krvlju.

- Obdukcija je pokazala da je zadavljena. Po telu je imala brojne ugrize mačaka. Ubica je nakon zločina zaključao ulazna vrata starice i pobegao u nepoznatom pravcu. U potrazi za osumnjičenim S. A. je veliki broj policajaca i zasad nije jasno šta je motiv ubistva, ali se pretpostavlja da nije koristoljublje - navode naši izvori bliski istrazi.

Večerala s ubicom

Starica je ubicu pustila u kuću jer ga je poznavala odranije.

- Oni su čak i večerali zajedno. Pretpostavlja se da je između njih došlo do svađe i da ju je S. A. nakon toga zadavio - navode naši izvori.

Kako saznajemo, muškarac koji se sumnjiči za ovo ubistvo nije imao stalan posao, povremeno je radio na građevini i nije oženjen.

Vera je bila devizna penzionerka i živela je sama od januara 2016, kada joj je umro muž, čiju je francusku penziju nasledila. U oktobru prošle godine preminuo joj je i sin. Meštani za nju imaju samo reči hvale i kažu da je i pored smrti supruga i sina uvek bila vedrog duha i pomagala je siromašnima.

Kurir / S. S.

Foto: S.S.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Nema ni sto dana nove Vlade, a ministar podnosi ostavku! Brnabićka u panici!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track