Uhapšen po poternici zbog izbegavanja zatvora

Uhapšen po poternici zbog izbegavanja zatvora

Crna Hronika -
Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila Bojana P zbog izbegavanja kazne zatvora

SMEDEREVO - Policija u Smederevskoj Palanci uhapsila je osumnjičenog za krađu vozila i druge teške krađe, za kojim je bila raspisana poternica zbog izbegavanja izdržavanja kazne zatvora, saopšteno je danas iz Policijske uprave u Smederevu.

Policijski službenici Policijske stanice u Smederevskoj Palanci lišili su slobode i odredili policijsko zadržavanje Bojanu P. (25) iz Pridvorica, kod Smederevske Palanke, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela neovlašćenog korišćenja tuđeg vozila i teških krađa.

Osumnjičeni se tereti da je, tokom juna ove godine, na području opštine Smederevska Palanka, ukrao četiri putnička vozila i pokušao da ukrade još tri.

Osumnjičen je, takođe, i za provaljivanje u prostorije Carinske ispostave i objekta za smeštaj dece ometene u razvoju "Puž", odakle je odneo raznu robu i uređaje, pa prodavao na buvljoj pijaci.

Tri krivična dela teške krađe je izvršio tako što je ženama, u prolazu, kidao zlatne lančiće i bežao.

Policija je saopštila da je osumnjičeni vršio krivična dela i na području Beograda, a za njim je bila raspisana poternica zato što nije stupio na izdržavanje kazne od dve i po godine zatvora, na koju je osuđen zbog ranijih krivičnih dela. Osumnjičeni je priveden istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja