MARJANOVIĆI KUĆU DOBILI NA POKLON OD BIZNISMENA: Svekrva brutalno ubijene pevačice mu spasla sina
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

MARJANOVIĆI KUĆU DOBILI NA POKLON OD BIZNISMENA: Svekrva brutalno ubijene pevačice mu spasla sina

Crna Hronika -

BEOGRAD - Misterija brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) i dalje traje, a obimna istraga razotkrila je još jednu bizarnu činjenicu.

Naime, dugo su kružile priče da Marjanovići odranije imaju kontakt s jednim visokim državnim funkcionerom.

Međutim, došlo je i do saznanja da su kuću dobili od jednog biznismena.

- Marjanovići godinama žive u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan biznismen. Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi s njegovim sinom, pa joj je on zauzvrat poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih moći spasla sina - kaže naš sagovornik.

Zoran: Nisam je ubio

Zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu supruge Jelene, Zoran Marjanović uhapšen je u petak veče.

foto: Damir Dervišagić

On se trenutno nalazi u Centralnom zatvoru u Beogradu, ge je prabačen iz policijskog pritvora i stalno ponavlja samo: "Ljudi, nisam je ja ubio!", saznaje Kurir od izvora bliskog istrazi ubistva pevačice. Vladimir Marjanović: Bila je u vezi sa tajkunom Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u petak uveče zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

- Ovo je klasična nameštaljka za mog sina Zorana, vidite šta su mu radili. Jelena je bila u vezi sa tajkunom, on je jako moćan i drži pola grada. Jelena je tražila od tog tajkuna da se razvede, a on nije hteo i zato ju je i ubio. Molim vas pomozite, molim vas, plašim se da će mi Zorana ubiti u zatvoru. Plašim se da ne bude da se sam ubio - izjavio je za Kurir otac Zorana Marjanovića, Vladimir.

Policija ispitivala blato godinu i po dana

Ministar Nebojša Stefanović izjavio je da je veštačenje tragova blata pronađenih na Marjanovićevim nogavicama i patikama pokazalo da je ono istog sastava kao ono koje je izolovano s kose ubijene pevačice. Pitanje koje se, međutim, nameće jeste - gde su blatnjavi dokazi bili proteklih 17 meseci, odnosno da li je policiji bilo potrebno toliko vremena da ispita tragove prikupljene odmah po otkrivanju ubistva?

- Pitanja su sasvim opravdana, jer Marjanović nije uhapšen nakon godinu i po dana zbog pronalaska nekog novog dokaza, već tragova koji su prikupljeni već u prvim satima istrage i čije bi veštačenje trebalo da je odavno urađeno. Generalno, takvi uzorci mogu da budu dokaz, ali i ne moraju.

foto: Printskrin

Ako sastav tog nađenog blata odgovara sastavu zemlje i blata sa čitavog nasipa, onda to ne može da bude dokaz, jer je činjenica da je Zoran bio na nasipu kad je prijavio njen nestanak. Ali ako je to blato iz kose i s nogavice specifičnog sastava i potiče samo sa mesta gde je Jelenino telo nađeno, onda može biti dokazni materijal - objašnjava naš izvor iz oblasti forenzike koji je želeo da ostane anoniman.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track