ŠOK! KRIŠOM MU STAVLJAO TABLETE U USTA? Ovako je Vladimir pomogao Zoranu da čak DVA PUTA PREVARI POLIGRAF!
Foto: Dragana Udovičić

ŠOK! KRIŠOM MU STAVLJAO TABLETE U USTA? Ovako je Vladimir pomogao Zoranu da čak DVA PUTA PREVARI POLIGRAF!

Crna Hronika -

Posle hapšenja Zorana Marjanovića, koji je za sada jedini osumnjičen za ubistvo supruge Jelene 2. aprila prošle godine u Borči, policija intezivno istražuje da li je u zločin umešano više osoba.

Prema navodima iz policije, od izvora bliskog istrazi, Zoranov otac Vladimir je predmet istrage, jer se veruje da ima veze sa zločinom...

Posebno je sumnjiva njegova preterana briga za sina, a postoje indicije i da je upravo on pomogao Zoranu da "prevari" poligrafsko testiranje.

Prema saznanjima izvora bliskih istrazi, postoje sumnje da je upravo Vladimir, kada je njegov sin prvi put uhapšen, "kontrolisao" sina i istragu. Takođe, postoje indicije da je, pre nekoliko dana, kada je policija ponovo zakucala na vrata kuće Marjanovića u Borči, Vladimir bio taj koji je brzo reagovao.

- Pre nego što je Zoran odveden u policiju, sumnjajući da opet ide na poligraf, Vladimir je uspeo da mu krišom u usta stavi tabletu za smirenje, kao što je to učinio na prethodnim testiranjima - rekao je izvor blizak istrazi i dodao da je tako je planirao da smiri sina i pomogne mu da opet prevari mašinu. Desilo se da Zoran ovog puta nije išao na poligrafsko ispitivanje, nego pravo kod tužioca.

Prema nezvaničnim informacijama, inspektori proveravaju sve izjave koje je Vladimir davao u medijima i policiji i traže kontradiktornosti, koje bi im dale novi trag u istrazi. U vreme kada je pronađeno Jelenino beživotno telo, pa sve doskora, Vladimir se uporno trudio da ima i solidnu komunikaciju sa medijima, u kojima je pričao sve najlepše o svojoj ubijenoj snaji, uvek provlačeći tezu da porodica, a pre svega Zoran, "mnogo trpi i pati".

- Sin me je pozvao i rekao: "Nestala Jeca" - pričao je u aprilu 2016. Vladimir Marjanović, koji je čekao novinare na pragu porodične kuće: Nismo znali proceduru, počeli smo da je tražimo. Mislili smo da se negde onesvestila dok je trčala. Trebalo je i da ide u nabavku, kupi šta je potrebno i to odnese majci. Nadao sam se sve vreme da me vara osećaj da je oteta... Ko može da zamisli koji psihopata bi nju mogao da povredi, ubije i uništi našu porodicu!

Podsetimo, Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra u svojoj porodičnoj kući u Borči, nekoliko sati nakon izlaska iz rijaliti programa u kom je proveo nekoliko dana.

Odlukom Višeg suda određen mu je pritvor od 30 dana i on je dan nakon hapšenja prebačen u Centralni zatvor. Za sada je jedini osumnjičeni za ubistvo supruge Jelene, a istraga i dalje traje.

Podsetimo, Jelena Marjanović je nestala 2. aprila 2016. godine kada je sa suprugom i ćerkicom Janom izašla iz kuće.

Ona se u jednom trenutku razdvojila od njih kako bi otišla na trčanje i tada joj se gubi svaki trag. Njeno telo pronađeno narednog dana.

(Kurir.rs/Novosti)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Ekskluzivno! Jelena je ubijena dan ranije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track