OTKRIVEN IDENTITET: U Beču ubijen navijač subotičkog Spartaka!
Foto: Privatna Arhiva

Stradao mladić iz Srbije

OTKRIVEN IDENTITET: U Beču ubijen navijač subotičkog Spartaka!

Crna Hronika -

Njega i njegovog prijatelja iz Bugarske napala je četvoročlana grupa u kojoj su bili Avganistanci i Čečeni, a Nebojši je smrtonosne udarce nožem zadao Čečen, koji je priznao zločin

BEČ - Srbin koji je tokom vikenda ubijen u Beču je Nebojša K. (21), navijač Spartaka iz Subotice.

Podsetimo, njega i njegovog prijatelja iz Bugarske napala je četvoročlana grupa u kojoj su bili Avganistanci i Čečeni, a Nebojši je smrtonosne udarce nožem zadao Čečen, koji je priznao zločin.

Kako pišu austrijski mediji, mladić iz Srbije se borio za život i krvav je dopuzao do izlaza iz železničke stanice kako bi pronašao pomoć. On i njegov prijatelj su ubrzo prebačeni u bolnicu, ali, nažalost, mladiću iz Srbije nije bilo pomoći.

- On je preminuo sat i po nakon dolaska u bolnicu. Bugarin je zbrinut, nalazi se u teškom stanju, ali nije životno ugrožen - prenose mediji.

Obračun se dogodio ispred kioska sa kebabom, pored stanice podzemne železnice. Portparol policije Harald Seres rekao je da uzrok svađe još nije poznat. Nakon što su izboli Nebojšu i njegovog druga, četvoročlana grupa je pobegla, ali je policija brzom intervencijom uspela da im uđe u trag. Jedan od četvorice osumnjičenih, na kome je pronađena krv ubijenog i ranjenog mladića, na saslušanju je priznao krivicu.

Kurir / E.K.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track