Srednjoškolke u Bosni prodavale se za dopunu
Foto: TANJUG

Strašno

Srednjoškolke u Bosni prodavale se za dopunu

Crna Hronika -
Maloletnice su navodno vruće seksualne usluge pružale za mobilnu dopunu od 10 KM u automobilima i hotelskom sobama

SARAJEVO - Bosanska policija je u akciji "Roba", u suzbijanje trgovine ljudima, na području Distrikta Brčko uhapsila je S. D iz Brčkog i M. G, nastanjenog u Sremskoj Mitrovici, ranije osuđivanog državljanina Republike Srbije zbog prostitucije.

"Navedene osobe su pod istragom Tužilaštva BiH i osumnjičene su za krivično delo trgovine ljudima. Osumnjičeni su uhapšeni 21. juna, kada su predati Tužilaštvu BiH", piše Dnevni avaz.

Saslušan je i najmanje jedan zastupnik u Skupštini Distrikta Brčko i još neke osobe koje se dovode u vezu s korišćenjem seksualnih usluga maloletnica.

"U Š naselju u dva stana pružane su seksualne usluge od srednjoškolki koje su vrbovane u jednom kafiću. To svi znaju u ovome naselju, samo što niko nije reagovao", izjavio je jedan od stanovnika ovog naselja.

Stanovnici Klanca navode da je iz tog naselja jedna maloletnica, koja je imala svog makroa i koja je uglednim Brčacima pružala seksualne usluge, smeštena u sigurnu kuću.

Maloletnice su seksualne usluge pružale za mobilnu dopunu od 10 KM. Takođe su seksualne usluge pružale su i za 20, 50 i 100 KM i to u automobilima, iznajmljenim stanovima i hotelskim sobama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track