ČUVENI ADVOKAT I SUDIJA TVRDI: Zoranu je sudbina zapečaćena - nema tog majčinog sina koji sme da oslobodi Marjanovića
Foto: Dragan Kadić

ČUVENI ADVOKAT I SUDIJA TVRDI: Zoranu je sudbina zapečaćena - nema tog majčinog sina koji sme da oslobodi Marjanovića

Crna Hronika -

Goran Petronijević, advokat i bivši sudija, kaže da je u ovom slučaju jedino sigurno da je Jelena Marjanović ubijena.

- Taj slučaj je toliko otišao u bestraga, to više nije ni rijaliti, to je neka dimenzija iznad toga! Potrebno je da se ovaj slučaj ponovo institucionalizuje, tačnije da se time bave policija, tužilaštvo i sud, a ne novinari, eksperti i kvazieksperti - apeluje Petronijević, i naglašava da su mediji u ovom slučaju doneli i korist i štetu:

- Sad je ovo izveštavanje o Jeleninom ubistvu postao veliki pritisak na pravosuđe. Voleo bih da vidim tog majčinog sina od tužioca ili sudije koji će sada smeti da oslobodi osumnjičenog!

Podsetimo, Jelena Marjanović je 3. aprila 2016. pronađena mrtva, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije sa više udaraca u glavu. Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, a na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao je taj zločin.

foto: Vladimir Šporčić

Kuma do detalja opisala pevačicin poslednji dan

Kuma Vukomanović, koja je praktično živela sa Marjanovićima u Borči, u svom iskazu detaljno je govorila o suboti, 2. aprilu, poslednjem danu u životu pokojne Jelene.

- Došla sam to jutro u kuću Marjanovića, oni su mi kao porodica. Zorica je bila budna, svi ostali su spavali. Sećam se da smo probudile Uroša, jer je tog dana trebalo da polaže vožnju. U međuvremenu je ustao i Vladimir, pa smo on, Zorica i ja pili kafu, a ja sam peglala. Uroš se vratio u 13.10, a znam jer sam slučajno pogledala na sat, bio je srećan jer je položio vožnju. Znam da je ušao u sobu kod oca i pokojne Jelene i da im je rekao da je položio. Tada su i oni ustali, pili smo kafu zajedno i sećam se da je Jelena rekla da dete treba da časti, svi su mu dali pare i Uroš je otišao u kafić da časti društvo - ispričala je Vera Vukomanović.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(EKSKLUZIVNI SNIMAK) NIKAD OBJAVLJEN INTERVJU: Pogledajte kako su Marjanovići pričali dok još nije pronađeno Jelenino telo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track