Najnovije vesti

NOVI DETALJI IZ JELENINOG ŽIVOTA: Kada sam je video na vratima pomislio sam OVOJ ŽENI MORAM POMOĆI!
Foto: Privatna Arhiva

NOVI DETALJI IZ JELENINOG ŽIVOTA: Kada sam je video na vratima pomislio sam OVOJ ŽENI MORAM POMOĆI!

Crna Hronika

Prijatelji Jelene Marjanović svedoče o njenom životu sa Zoranom i otkrivaju da je Jelena 7 godišnjicu sa suprugom Zoranom koja im je padala 31. oktobra ove godine iščekivala sa strepnjom!

 

- Godišnjica im je padala 31. oktobra ove godine. Bila je svesna da su ona i Zoran s godinama izloženi fizičkim i psihičkim promenama i da te promene brak čine nestabilnijim i mogu da povećaju mogućnost za razvod. Međutim, čak i kada je imala neki problem, izbegavala je da priča o tome i trudila se da radi što više i tako ga prevaziđe - kaže Jelenin prijatelj i poslovni saradnik.

 

 

On navodi da se Jeca nikada nije odvajala od ćerkice i da je odlučila da se vrati na scenu kada je Jana imala četiri godine.

 

- Pozvala me je i rekla da želi sa mnom da sarađuje. Prihvatio sam da se vidimo, ali ne da bismo sarađivali, već da bih joj objasnio da od toga nema vajde i da estrada nije ista kao u vreme kada se ona pojavila. Ona i Zoran su me zvali u njihov studio u Borči, ali sam ja predložio da se nađemo u gradu. Čekao sam ih u jednom kafiću na Obilićevom vencu. Na vratima se pojavila Jeca sa malom Janom i Zoranom. Tu sliku nikada neću zaboraviti. Tog momenta u meni više nije postojalo ono „ne“ u vezi sa saradnjom koje sam hteo da joj kažem. Rekao sam sebi: „Moram pomoći ovoj devojci!” - kaže Jelenin prijatelj.

 

 

(Kurir.rs/Alo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...