(FOTO) OVO SU UBIJENI I OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO U PANČEVU: Zabio mu nož u srce u ugovorenoj tuči!
Foto: Printscreen Facebook

DVE PORODICE ZAVIJENE U CRNO

(FOTO) OVO SU UBIJENI I OSUMNJIČENI ZA BRUTALNO UBISTVO U PANČEVU: Zabio mu nož u srce u ugovorenoj tuči!

Crna Hronika -

PANČEVO - Šesnaestogodišnji I.A. izboden je u četvrtak uveče u Pančevu u tuči koja je izbila oko 21 sat. Dečak je preminuo na licu mesta, a policija je dan kasnije uhapsila N.S. (17) zbog sumnje da je on počinio ovo krivično delo.

Kako su preneli lokalni mediji Hitna pomoć je dobila poziv da mladić leži bez svesti.

"Nažalost, dobili smo kontradiktorne informacije o tome da li je pijan, da li je ubodna rana i tako dalje, ali smo odreagovali veoma brzo. Ekipa je u roku od nekoliko minuta bila na terenu i nažalost konstatovala da osoba leži bez svesti, odnosno bez znakova života. Tako da nismo mogli da mu pomognemo", rekao je za lokalni portal dr Miroslav Tepšić, načelnik Službe Hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Pančevo.

Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli beogradski mediji, njihovi drugari su sve posmatrali. Tuča je navodno bila dogovorena kod Mašinske škole u Pančevu. Ipak, do incidenta je došlo u naselju Nova Misa.

Informacije do kojih su došli mediji govore da je ubijeni dečak zadobio ubodnu ranu oštrim predmetom između levog pazuha i grudi. Iako je Hitna pomoć stigla na lice mesta nije mu bilo spasa, jer je iskrvario na licu mesta.

Više javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je sudiji za maloletnike Višeg suda u Pančevu zahtev za pokretanje pripremnog postupka prema prema maloletnom N. S. iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delu ubistvo.

"Zahtevom se maloletnik tereti da je sinoć oko 20 časova u Pančevu, u naselju Nova Misa u tuči lišio života maloletnog I. A. starog 16 godina. Samim zahtevom tužilaštvo je sudiji za maloletnike predložilo određivanje pritvora da ne bi ometao postupak uticanjem na svedoke koje je neophodno saslušati jer je zbog načina izvršenja i posledice dela došlo do uznemirenja javnosti", rekla je portparolka Višeg javnog tužilaštva u Pančevu, Slavica Crveni Bubnjević.

(Kurir.rs/013info/Foto: Facebook/Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Šešelj preti samoubistvom zbog Haga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track