ŠTA JE PRETHODILO UŽASNOM ZLOČINU U NOVOM SADU: Komšo, upao je i izbo me! Pucao sam u njega!
Foto: Marina Lopičić

DRAMA

ŠTA JE PRETHODILO UŽASNOM ZLOČINU U NOVOM SADU: Komšo, upao je i izbo me! Pucao sam u njega!

Crna Hronika -

Predrag R. (27) nožem je izbo Aleksandra R. (39) u njegovoj kući, ali je ovaj izvadio pištolj i sa dva hica ga ubio. Njih dvojica su se poznavali odranije i navodno su imali neraščišćene račune

Aleksandar R. (39) iz Novog Sada, koji je teško povređen kada ga je u njegovoj kući u naselju Salaj nožem izbo Predrag R. (27), koga je on, kako se sumnja, u samoodbrani ubio pištoljem, oporavlja se u bolnici u Novom Sadu.

Aleksandar je tri puta uboden nožem, u vrat, ruku i u grudi, dok je u Predraga ispalio dva hica. Obračun dvojice muškaraca dogodio se u subotu oko 20.20, a prema nezvaničnim informacijama, njih dvojica su odranije imala neraščišćene račune.

Uvozi keramiku

- Među njima je postojao dug zbog kojeg je ubijeni Predrag došao da to raščiste. Međutim, posvađali su se i stvari su izmakle kontroli. Predrag je izvadio nož i ubo Aleksandra, ali je on uzeo pištolj i pucao u njega. Jedan metak ga je pogodio u telo, a drugi u potiljak. Pretpostavlja se da pogođen u trenutku kada je počeo da beži - rekao je izvor Kurira.

Komšije povređenog Aleksandra kažu da on živi sam u kući i da se bavi uvozom italijanske keramike. Kako navode, on se ranjen pojavio na njihovim vratima.

- Zvonio je na interfon, bio je krvav i u donjem vešu. Imao je pištolj u rukama i vikao: „Komšo, zovi Hitnu pomoć i policiju. Upao mi u kuću i izbo me, pucao sam u njega. Eno ga leži tamo, možda je mrtav.“ Pokazao mi je rukom na telo koje je ležalo na trotoaru ispred njegove kapije - priča komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime.

foto: Marina Lopičić

Ogrnuo ga ćebetom

On dodaje da je izneo stolicu i ćebe kako bi ogrnuo krvavog Aleksandra.

- Podvezali smo mu levu ruku, gde je ubod nožem bio, a uboden je u vrat i još jednom u grudi. Imao je sreće da ga nije ubo u arteriju, inače ne bi preživeo - priča komšija dok pokazuje tragove Aleksandrove krvi na interfonu i trotoaru.

Kako saznajemo, u blizini kuće nađen je automobil sa automatskom puškom, za koji se pretpostavlja da se njime dovezao Predrag R. Protiv Aleksandra R. podneta je krivična prijava za ubistvo, što je uobičajena procedura u ovakvim situacijama, a kada bude bio sposoban, saslušaće ga tužilac.

J. R. - S. S. - Foto: Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! ISTORIJSKI SUSRET U BEOGRADU POSLE TRI DECENIJE! Evo šta Srbija može da očekuje od posete japanskog premijera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track