Najnovije vesti

STARICA KOJA JE JURILA DECU SA NOŽEVIMA: Dala sam im bombone, a oni meni bacili petarde
Foto: Privatna Arhiva

DOBILA USLOVNU

STARICA KOJA JE JURILA DECU SA NOŽEVIMA: Dala sam im bombone, a oni meni bacili petarde

Crna Hronika

Gordana Paunović (70) iz sela Ostrova kod Velikog Gradišta, koja je osuđena na uslovnu kaznu jer je na Badnje veče decu koja su joj bacila petarde u poštansko sanduče jurila s noževima, kaže da je to učinila iz straha.

Staricu je policiji prijavio komšija kada ju je video s noževima u ruci, ali ona tvrdi da je pozvala policiju zbog dece koja su joj bacala petarde.

- Umesto da otkriju tu decu koja su mi bacila petardu u poštansko sanduče i njome ga uništila, oni su mene uhapsili i odveli u istražni zatvor. Tamo sam bila od subote do ponedeljka, tako da sam božićne praznike provela iza rešetaka - kaže Gordana.


Baka je objasnila da u kući u Ostrovu živi sa majkom Dušicom, koja ima 87 godina, i da su nezaštićene pošto su joj se sin i ćerka odselili. Ona je navela i da je drugi meštani maltretiraju i oštećuju joj imovinu.

- Ta ista deca bila su kod mene pola sata pre incidenta, jer je običaj da na Badnje veče idu od kuće do kuće i traže slatkiše. Dala sam im bombone, a oni su se vratili i bacili mi petardu u sanduče. Gledala sam to i odvraćala ih, ali me nisu slušali. Grunulo je kao bomba i iz sandučeta je suknuo plamen, a ono se samo raspalo na paramparčad. Mnogo sam se uplašila i pojurila za njima. Čula sam jednog komšiju da viče deci da dođu u njegovu kuću i tu da se sakriju. Nadam se da će policija otkriti o kome se radi i adekvatno ih kazniti kao što su i mene ekspresno kaznili - ispričala je Paunovićeva.


Kurir / J. I.

 

Foto: Privatna arhiva

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...