3 MESECA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ Rada iz Beča doselila se u Borču!

Našla kuću

3 MESECA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ Rada iz Beča doselila se u Borču!

Crna Hronika -

Rada Matić (35), negovateljica iz Beča, viđena je nedavno u Borči u blizini kuće porodice ubijene pevačice Jelene Marjanović (33).

Naime, gastarbajterka je iznajmila u ovom naselju iznajmila kuću.

"Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam rešila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije", sa blagom dozom ironije rekla je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk. Rada je juče bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, belu bluzu sa kratkim rukavima, gde joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

"Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje", rekla nam je nova komšinica Marjanovića. Nismo, međutim, uspeli da saznamo šta o novom komšiluku misle Zoran Marjanović i njegova porodica, koji su se zatvorili u kuću, a sa novinarima odavno ne pričaju.

Pre tri meseca ubijena je Jelena Marjanović u naselju Crvenka u Borči, a njen ubica ni pored opsežne istrage nije pronađen.

Foto Youtube/Strceenprin
Foto Youtube/Strceenprin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track