PRIJATELJ GA UCENJIVAO GOLIŠAVIM FOTKAMA: Fudbaler Ristić stigao na saslušanje u tužilaštvo, krio se iza kapuljače i bežao od novinara
Foto: Printscreen Instagram

U svojstvu oštećenog

PRIJATELJ GA UCENJIVAO GOLIŠAVIM FOTKAMA: Fudbaler Ristić stigao na saslušanje u tužilaštvo, krio se iza kapuljače i bežao od novinara

Crna Hronika -

BEOGRAD - Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Mihajlo Ristić, koga je prijatelj Nemanja Marković ucenjivao golišavim fotografijama, stigao je jutros u prostorije Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu gde će biti saslušan u svojstvu oštećenog.

Ristić je u tužilaštvo stigao nekoliko minuta pre 9 časova skriven iza kapuljače, a potom je u zgradu tužilaštva ušao na zadnji ulaz kako bi izbegao fotoreportere.

Podsetimo, policija je uhapsila Nemanju Markovića (25) zbog sumnje da je ucenjivao Ristića koji trenutno igra za češkog prvoligaša. Sumnja se da je Marković ucenjivao fudbalera tražeći da mu isplati 5.000 evra i preteći da će u suprotnom u javnosti objaviti njegove kompromitujuće fotografije.

Reč je o fotografijama seksa poznatog fudbalera, koji je Markoviću početkom meseca uplatio 300 evra, ali je ovaj nastavio da insistira da mu se uplati cela suma. Kod uhapšenog su pronađeni mobilni telefon sa snimcima fudbalera, kao i kompletna prepiska.

(Kurir.rs/I. Milićević/Foto: Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE MUNJEVITU AKCIJU SRPSKE POLICIJE NA TAJNOM ZADATKU: Ovako je pao UCENJIVAČ koji je tražio 20.000 EVRA u zamenu za snimke iz nađenog telefona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track