PROROČICA OTKRIVA DA ZAPLET TEK PREDSTOJI: Lažu da je Jelenu ubio fudbaler!
Foto: Privatna arhiva, Infografika

tarot karte otkrivaju

PROROČICA OTKRIVA DA ZAPLET TEK PREDSTOJI: Lažu da je Jelenu ubio fudbaler!

Crna Hronika -

Vesna Radomirović, poznatija kao Vesna Versaće i Vesna Proročica, kaže da zaplet u slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović (33) tek predstoji, ali i da „zbog mraka” ne može da pročita Zorana Marjanovića (39).

Ona navodi da joj tarot karte odmah podivljaju kada ih „baci” na Zorana Marjanovića.

foto: Vladimir Šporčić

-Kada ih bacim, javi se jaka emocija, a onda nastaje mrak. Karte se zbrzaju, tako da do njega ne moru da doprem. Kao da ima neku auru koja ga štiti - kaže Vesna Versaće, koja ističe da se za taj slučaj zainteresovala jer se u vezi s njim pominje crna magija i zato što se Zoranova majka bavi nadrilekarstvom.

Ona otkriva da žene koje podržavaju Zorana Marjanovića imaju novu teoriju zavere, prema kojoj je Jelena imala ljubavnika, koji ju je i ubio.

- Čula sam da pričaju da je Jelena imala ljubavnika, koji ju je ubio. Šire priče da je reč o poznatom fudbaleru, pa o biznismenu ili sinu stranog diplomate, koje neko štiti. Ali od toga ništa nije tačno, jer ja u kartama vidim da je ona

iskreno volela svog supruga Zorana i da mu je bila verna - naglašava Vesna Versaće.

Ona isključuje mogućnost da je Jelenu ubio neko od nezadovoljnih klijenata njene svekrve Zorice.

foto: Dragana Udovičić, Privatna Arhiva

- Oni su joj možda smetali, pored svih njenih obaveza, i moguće je da je među njima bilo psihički bolesnih ljudi ili nezadovoljnih klijenata.

Nije joj bilo lako, ali ni to ne vidim u kartama, jer bi se neko direktno svetio Zorici ili njenim sinovima, a ne na snaji. Vidim da je imala tenziju na tri strane - kaže proročica i navodi da se bavi skidanjem crne magije i prokletstva.

Ipak, ona tvrdi da nije neki neznanac ubio Jelenu, kao i da su u zločinu učestvovale tri osobe.

- Radi se o tri bliske osobe, iz porodice, a neke od njih će doći uskoro biti pod lupom istrage. Motiv ne mogu da vidim - naglašava ona.

Vesna Versaće dodaje da se porodica Marjanović i Jelenina familija nisu podnosile.

- Vidim da se mrze, ali to kriju - zaključuje proročica, prema čijem mišljenju bi zbog toga trebalo ispitati obe familije.

foto: Vladimir Šporčić

Vesna Proročica još dodaje da se plaši da se slučaj ne završi kao film „Zodijak“, u kojem počinilac nikada nije otkriven.

- Bojim se da neće biti dovoljno dokaza - zaključuje ona.

Mora na kanal

Vesna Versaće ističe da mora da ide na kanal da bi bacila karte i otkrila nešto više o tome ko je ubio pevačicu „Granda”. - Tek tamo bi mi se nešto iskristalisalo - tvrdi proročica.

(Kurir.rs/Alo, D.Ćuruvija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POZNATA PROROČICA O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Zoran ima kartu smrti, on je podvojena ličnost, ako je ubio Jelenu nije svestan toga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track