KOMŠIJE SPREČILE KRVOPROLIĆE: Srbin u Italiji pretukao ženu, pa joj zario nož u rame!
Foto: Shutterstock

nova žrtva porodičnog nasilja

KOMŠIJE SPREČILE KRVOPROLIĆE: Srbin u Italiji pretukao ženu, pa joj zario nož u rame!

Crna Hronika -

Italijanska policija uhapsila je Srbina (47) koji je optužen za pokušaj ubistva supruge, takođe srpske državljanke (44), a koje se dogodilo juče popodne ispred njene kuće u naselju Monteforte, u okolini Verone.

Kako prenose italijnaski mediji, napadač i žrtva u poslednje vreme nisu živeli zajedno zbog njegovih problema sa alkoholom. Napadu je prethodio još jedan pokušaj pomirenja, kada je uhapšeni Srbin došao na vrata svoje supruge kako bi je pozvao da zajedno idu na sajam koji se održava u susednom mestu San Bonifacio.

On je međutim, i tada bio pod dejstvom alkohola, zbog čega je njegova supruga s vrata odbila njegov poziv. U trenutku kada je pokušala da zatvori vrata, nasilnik je nasrnuo na nju i počeo da je zverski udara.

Potom je dohvatio kuhinjski nož i zario ga nesrećnoj ženi u rame.

Buka i pozivi u pomoć su uznemirili komšije koji su odmah pozvali policiju, a zahvaljujući njihovoj brzoj intervenciji nasilnik je savladan, a potom i uhapšen.

Povređena Srpkinja je prevezena u loklanu bolnicu zbog ubodne rane, a kako prenose lokalni mediji njeno stanje je stabilno.

(Kurir.rs /I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track