ŠOK U SMEDEREVU: Uhapšena dvojica zbog obljube devojčica, jedan (70) ih mamio slatkišima i davao im po 100 dinara da mu dođu u kuću
Foto: AP/Ilustracija

U dve odvojene akcije MUP

ŠOK U SMEDEREVU: Uhapšena dvojica zbog obljube devojčica, jedan (70) ih mamio slatkišima i davao im po 100 dinara da mu dođu u kuću

Crna Hronika -

Sumnja se da je D. P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i novac od 100 ili 150 dinara, a potom ih je zvao da dođu kod njega u kuću, gde ih je obljubio

SMEDEREVO - U Smederevu su u dve odvojene akcije uhapšeni S.D. i D.P. zbog sumnje da su u više navrata počinili obljubu nad maloletnicama.

Uhapšeni S. D. (36) se tereti da je stupio u kontakt sa dvema maloletnicama i da je iskoristivši njihovo mentalno stanje u više navrata, počinio obljubu.

Uhapšen je i D. P. (70) za koga se sumnja da je u 2017. i 2018. godini, u više navrata, počinio obljuba nad maloletnicama, a na teret mu se stavljaju i dva krivična dela nedozvoljene polne radnje. On se tereti da je počinio obljubu nad tri maloletnice iskoristivši njihovo mentalno stanje.

Kako prenose lokalni portali, sumnja se da je D. P. poverenje devojčica zadobio tako što im je najpre davao slatkiše, a zatim i novac od 100 ili 150 dinara, a potom ih je zvao da dođu kod njega u kuću, gde ih je obljubio.

Policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog našla lovačku pušku, koju je imao u nelegalnom posedu, zbog čega mu se na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni S. D. i D. P. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Smederevu.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Kurir/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track