MANIJAK IZ BORČE ODLUČIO DA SE BRANI: Evo šta je rekao o pokušaju OTMICE DEVOJČICE (12)!
Foto: Jelana Rafailović

nEGIRA

MANIJAK IZ BORČE ODLUČIO DA SE BRANI: Evo šta je rekao o pokušaju OTMICE DEVOJČICE (12)!

Crna Hronika -

Ljubomiru P. (40), osumnjičenom da je pokušao da otme devojčicu (12) u naselju Ovča kod Borče, određen je pritvor da ne bi ponovo pokušao da je napastvuje!

Po zahtevu Prvog osnovnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana, jer je osumnjičen da je u nedelju u Borči na silu pokušao da jednu maloletnicu uvuče u svoj automobil, pošto je prethodno odbila njegovu ponudu za sladoled.

Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni Ljubomir P. je pred tužiocem odlučio da ipak iznese svoju odbranu.

On je, navodno, uveren u svoju nevinost, negirao je optužbe za pokušaj otmice i napad na službena lica, istovremeno optužujući devojčicu da laže.

Istraga pokušaja otmice intenzivno će biti nastavljena i sledećih mesec dana.

U sklopu toga, očekuju se saslušanja očevidaca nasrtanja na dete, kao i majke devojčice koja je svedočila incidentu. Sredinom maja zakazano je saslušanje i policajca koji su priveli besnog Ljubomira P, koji ih je prilikom hapšenja i napao, nanevši im lakše povrede, prenosi Blic.

Do tada bi, nastavlja izvor, trebalo da bude veštačena i devojčica, pre svega njeno psihološko stanje kako bi se utvrdilo koliko je čitavim događajem traumatizovana.

Njena majka Gordana M. vest da je manijaku određen pritvor dočekala je sa radošću, ističući da njemu nije mesto na slobodi.

- Ćerkica je otišla danas u školu. Još pokušavamo da dođemo sebi od tog dana - rekla je majka devojčice.

Ljubomir P. uhapšen je u ponedeljak naposredno nakon što je pokušao devojčicu da ubaci u svoj automobil na putu za Ovču. Prema rečima njene majke Gordane M, Ljubomir živi u komšiluku, a njegove podle namere osujetila je upravo ona, koja je uspela da je istrgne iz ruku napasnika.

Besan, Ljubomir P. je potom nasrnuo na policiiju koja ga je privela.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track