IZBOLA MATURANTA JER JOJ JE UDARIO BRATA: Posvađali se oko muzike sa mobilnog telefona, a onda je Marina potegla "skakavac"
Foto: Dragana Udovičić

prebačen u nišku bolnicu

IZBOLA MATURANTA JER JOJ JE UDARIO BRATA: Posvađali se oko muzike sa mobilnog telefona, a onda je Marina potegla "skakavac"

Crna Hronika -

Maturant D.M. (1999.) iz sela Ljubata kod Bosilegrada zadobio je povrede u incidentu koji se dogodio sinoć oko ponoći u centru Surdulice. Njega je u predelu stomaka izbola MarinaTrajković (34) koja je bila u društvu svog brata, Marijana Trajkovića.

Kako saznajemo, do incidenta je došlo nakon svađe oko muzike sa mobilnog telefona.

- Brat i sestra su šetali oko ponoći. On je u ruci nosio telefon sa kojeg se čula lagana muzika. Negde kod elektrodistribucije, u samom centru grada, prošli su pored D.M. koji je bio u pripitom stanju. On je tražio da promene muziku na telefonu, a nakon što je Marjan to odbio da uradi, fizički ga je napao i zadao mu par udaraca rukom. Kada je to videla, Marina je izvadila"skakavac" iz torbe i tri puta ubola napadača u stomak.

Zbog obilnog krvarenja intervenisala je Hitna pomoć, a nakon intervencije u surduličkom Domu zdravlja ranjeni mladić je prebačen u Niš.

Marina Trajković je uhapšena i trenutno se nalazi u pritvoru.

(Kurir.rs Foto: Kurir/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja