UHAPŠENA DVA GRUZINA U BEOGRADU: Vrebali žrtvu koja je izašla iz menjačnice, pa mu ukrali 6 miliona dinara iz kola
Foto: Profimedia

inostrani lopovi

UHAPŠENA DVA GRUZINA U BEOGRADU: Vrebali žrtvu koja je izašla iz menjačnice, pa mu ukrali 6 miliona dinara iz kola

Crna Hronika -

Beogradska policija uhapsila je državljane Gruzije B.M. (46) i B.M. (43) zbog sumnje da su iz vozila jednog gradjanina ukrali torbu sa 6,1 milion dinara, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, Gruzini su ispred jedne menjačnice u Beogradu uočili oštećenog koji je menjao veću količinu novca i za vreme koje je proveo u menjačnici, izbušili su gumu na njegovom automobilu, a potom ga pratili iznajmljenim vozilom.

"U trenutku kada se oštećeni zaustavio da promeni gumu, oni su kako se sumnja iskoristili momenat i odneli mu torbu, u kojoj je bilo 6.176.000 dinara, a koja se nalazila na zadnjem sedištu u vozilu oštećenog", navodi se u saopštenju.

Policija ih je uhapsila na beogradskom aerodromu dok su pokušavali da napuste Srbiju, a u njihovim ličnim stvarima i prtljagu pronašla je 45.140 evra i 6.603 američka dolara.

Državljani Gruzije osumnjičeni su za tešku kradju i odredjeno im je zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Kurir.rs/Beta/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track